Notebook Lenovo Flex 10 otočíte až o 300°

Lenovo je svými vícerežimovými notebooky známé a jejich portfolio rozšiřuje desetipalcový notebook Flex 10. Stejně jako Ultrabooky Flex 14 a 15 se může pochlubit displejem otočným až o 300°. Díky tomuto rozsahu je možné Flex 10 používat jak v režimu klasického notebooku, tak i stojanu.

Výkon Lenovo Flex 10 osbstarávají procesory Intel založené na architektuře Bay Trail a mohou obsahovat až 4 jádra. Procesoru asistují operační paměti DDR3L o velikosti až 4 GB. Novinka nabízí displej s HD rozlišením (1366×768) a dotykovou vrstvou, ovšem rozlišení by mohlo být vyšší. Klávesnice typu AccuType má ergonomicky tvarované klávesy. Díky hmotnosti 1,2 kg se novinka navíc velmi snadno přenáší.

Dostatečný prostor pro ukládání dat poskytuje pevný disk o kapacitě až 500 GB. Konektorová výbava zahrnuje integrované Bluetooth 4.0, Wi-Fi, USB 2.0 a 3.0 porty a HDMI výstup. Samozřejmostí je i integrovaná webkamera o HD rozlišení. Počítač taktéž disponuje možností odemčení pomocí rozpoznání obličeje. Instalovaným operačním systémem jsou samozřejmě Windows 8.

Lenovo Flex 10 je u nás dostupný za cenu od 9 399 Kč s DPH.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze