Nokia N82 v bílé a černé barevné variantě (Aktualizováno)

5

Opona se po odpočítání času sice trochu zdržela a rozevřela se až později odpoledne, avšak poté jsme se dozvěděli několik zajímavých informací, mezi nimiž jsme možná nalezli i odpověď na možné další barevné varianty modelu N82. Aktualizováno

Opona se po odpočítání času sice trochu zdržela a rozevřela se až později odpoledne, avšak poté jsme se dozvěděli několik zajímavých informací, mezi nimiž jsme možná nalezli i odpověď na možné další barevné varianty modelu N82. Aktualizace na konci článku

14. listopadu 2007

Konference byla celá nahrána právě novým telefonem N82. Nokia tak chtěla zřejmě zdůraznit a vyzdvihnout, na jaké úrovni je pořízené video. Z toho jsme se nejenom dozvěděli již známé parametry a navíc bylo možno spatřit pár pohledů i možnou tmavou barevnou variantu modelu N82. Představena byla ovšem jen varianta bíla, proto si budeme muset nějaký čas počkat, s čím Nokia ještě přijde.

Aktualizováno 13. prosince 2007

Na fóru zahraničních stránek mobile-review.com se objevila trojice barevných provedení nové multimediální Nokie N82. Fotografie však byla vytvořena pouze v Photoshopu. Nejde tak prozatím o oficiální novou dvojici barevných variant.

Aktualizováno 29. prosince 2007

Na stránkách zahraničního internetového obchodu http://www.mobilecityonline.com se nedávno objevily dvě nové barevné varianty multimediální Nokie N82 - bílá a černá. O tom, jak moc je tato informace pravdivá, se zřejmě více dozvíme až v příštím roce.


Screenshot ze stránek mobilecityonline.com

Aktualizováno 3. ledna 2008

Přinášíme živé fotografie bílé varianty modelu N82, který bude v této barevné kombinaci zcela jistě více žádaný než původní varianta.

Aktualizováno 5. února 2008

Server IT168 přinesl dvě fotografie černé varianty modelu N82. Bohužel s jistotou nemůžeme říci, zda-li jsou skutečné nebo jde o podvrh.

zdroj: www.www.nseries.com/TrueStories, sogi.com.tw

Diskuze ke článku
Ene
Tohle vypadá vážně dobře, na černou variantu by asi stálo za to si počkat,N82 fotí na mobil neuvěřitelně dobře a jinak má snad všechno, snad jen škoda chybějící navi-funkce - no, jak nerad Nokie, tak je možná čas na změnu názoru."))
Nene
Co rikas skoda chybejici navi - dyt gps i navi má!!!
Jindřich Srb
Jindřich Srb
Navi Wheel bohuzel opravdu nema, to jste cetl nekde spatne. Nokia od nej upustila, bohuzel :(
Luboš Srb
Luboš Srb
Nokia N82 nakonec prvek Navi Wheel má, jenom není softwarově aktivovaný (zatím).

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze