Nokia N82: již na některých internetových obchodech

3

Nokia N82 je nejnovější multimediální přírůstek do rodinky modelů Nseries, uzpůsobený pro fotografovaní, navigaci a připojení k internetu. Přináší tak kvalitní 5 Mpx fotoaparát s xenonovým bleskem, pořizování VGA videa, GPS navigaci, Wi-Fi či pohybový senzor.

Multimediální Nokia N82 byla oficiálně představena teprve před 14-ti dny v Helsinkách, ale už teď máte tu možnost si ji pořídit. Model s lokalizací pro Českou republiku však bohužel prozatím neseženete. Ti největší nedočkavci (z vás) tak sáhnou alespoň po oficiálním zahraničním dovozu. Na výběr je již z několika internetových obchodů:

Plemix - $ 685
PhoneSourceUSA - $695
Samstore - $790
Popularelectronics - $900

TIP: Přečtěte si také naše podrobné preview nové multimediální Nokie N82.


Oficiální fotografie Nokie N82

TIP: Na serveru flickr.com si můžete prohlédnout rovných 164 fotografií pořízených Nokií N82.

zdroj: celladdictblog.blogspot.com

Diskuze ke článku
JohnyAsbest
www.novymobil.cz za 15.468,80,-Kč s DPH. Ale jinak je zajímavé, že po oficiálním uvedení bylo hlásáno, že hned druhý den už je n82 k prodeji - nebylo ale specifikováno, kde.
Afro
Nevíte někdo jestli je možnost si koupit v zahraničí a poté tam dohrát českou lokalizaci ? Třeba dát telefon do origiálního servisu aby mi tam tu českou lokalizaci dodal až bude ? Popř. kolik by to tak mohlo stát ??? Díky
Jirka
Jistě že to půjde, krátce potom jak se dostane N82 dovozová do čr, tak bude moct nahrát češtinu. Originálním servisem nic nezískáš, akorát vyšší cenu. Tipoval bych že rozdíly budou přes 500kč v aut. servisu a do 200kč u běžných prodejců dovozových telefonů.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze