Nokia N75: chytrá novinka na září

2

Na internetových stránkách Nokie se dnes na chvíli omylem objevily informace o Nokii N75. K jejímu představení by mohlo dojít v průběhu září

Na internetových stránkách Nokie se dnes na chvíli omylem objevily informace o Nokii N75. K jejímu představení by mohlo dojít v průběhu září.

Mělo by jít o chytrý telefon vysouvací konstrukce s operačním systémem Symbian S60 3rd edition. Podporovat bude UMTS, EDGE i GPRS, obdrží QVGA displej s rozlišením 240 x 320 bodů, 2 Mpx fotoaparát a Bluetooth 2.0.

Podle specifikací by tak měla být o něco hůře vybavena než současná novinka N73. Pokud se nám podaří zjistit další informace, budeme vás informovat. Na internetu se objevil obrázek Nokie N75, který je však nejspíše dílem nějakého kutila a Photoshopu.

zdroj: Mobile-review.com

Diskuze ke článku
werex
dobrý den, mám takový dojem, že tam mte špatný obrázek (i když na mobilu na obrázku napsáno nokia N75), na stránkách http://www.nseries.com/index.html#l=products,n75 je úplně jiný mobil.
Martin Pultzner
Dobrý den, jedná se o starší článek, vydaný dlouho před oficiálním představením telefonu a jeho obsahem jsou neověřené informace. V článku je navíc pochybnost o pravoti obrázku uvedena. N75 vypadá samozřejmě jinak, preview si můžete přečíst například zde: http://mobilenet.cz/preview/clanek.php?id=p159&nokia-n75:-stylove,-vybavene,-(nejen)-pro-usa

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze