Nokia N95 a N75: živé fotografie!

9

Několik zahraničních serverů mělo možnost setkat s včera představenými novinkami naživo. Přinášíme vám detailní živé fotografie přístrojů N95 a N75 a uživatelského prostředí. BONUS: Jak fotí Nokia N95? - testovací snímek

Nokia N95

Telefon s královskou výbavou zahrnující vše, co dnešní technologie mohou nabídnout. Za pojmy jako HSDPA, GPS, 3G, Wi-Fi a 5 Mpx fotoaparát v jednom těle si Nokia nechá zaplatit více než 20 tisíc Kč. Přečtěte si detailní preview Nokie N95, nové vlajkové lodi finů.

Nyní si již prohlédněte 13 nejzajimavějších snímků nové Nokie N95, které jsme pro vás sesbírali ze serverů: Mobileburn.com, Mobile-review.com, infosyncworld.com, phonedaily.com a newmobile.nl.


Fotografie ze serveru PhoneDaily.com


fotografie ze serveru InfoSyncWorld.com


fotografie ze serveru Mobileburn.com


Fotografie ze serveru NewMobile.nl

Bonus: fotografie pořízená 5 Mpx fotoaparátem Nokie N95

I když se jedná o silně předprodukční vzorek, lze vypozorovat citelné zlepšení kvality fotografií, hlavně co se softwarových úprav týče. Nokiím je často vytýkán nadměrný kontrast, šum a znatelná komprese způsobující slévání celků podobné barvy (typicky stromy, tráva apod.). To je případ například současných modelů N73 a N93. Nokia se, zdá se, poučila a všechny parametry se zlepšily. Autor fotografie bohužel neostřil na osobu něžného pohlaví, ale kamsi do zdi za ní. Přesto lze pozorovat lepší ostrost a nižší šum.


Fotografie pořízená Nokií N95

Screenshoty menu

Nokia N75

Přidáme ještě pár obrázků véčka N75, které se zatím dostane jen na americké trhy. Přečtěte si preview Nokie N75.

zdroj: Mobileburn.com, Phonedaily.com, Mobile-review.com, Infosyncworld.com, Newmobile.nl

Diskuze ke článku
zdenek
kolik stoji
Michal
kdyby Nokia N95 nestála 19 500Kč-je sice napráskaná technologiema, ale půjčku si kvůli tomu dávat nebudu-i když bude na trhu až na jaře
pavel
mela by stat do 20000 tisic
veronika
Dá se Nokia N95 sehnat někde na spolátky??A kolik tak měsíčně chcou???

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze