Nokia E1 by mohla být low-endem se slušnou výbavou

7

V letošním roce bychom se měli dočkat hned několika nových Nokií s operačním systémem Android. Jednou z nich by měla být Nokia E1, model spadající mezi low-endy by však mohl překvapit solidní výbavou.

Nokia

Již dříve jsme byli svědky úniku údajné podoby Nokie E1, je však pravděpodobné, že bude vypadat jinak. Nyní se na internet dostaly informace o výbavě. Ta by měla stavět na 5,2palcovém či 5,3palcovém displeji s HD rozlišením. V útrobách zařízení bychom měli nalézt procesor Snapdragon 425 a 2GB operační paměť, což je na levný telefon velice pěkné. Vše doplní 16GB interní paměť.

TIP! Telefony Nokia pod společností HMD opět ožívají, novinky se blíží

Hlavní fotoaparát má nabízet 13megapixelové rozlišení a čelní kamerka si vystačí s 5 megapixely. Hovoří se také o nasazení systému Android 7.0 Nougat. Ačkoliv prozatím známé specifikace asi nikoho neoslní, je nutné doplnit, že pravděpodobná cena se má pohybovat kolem 150 eur, přibližně tedy 4 tisíc korun, a v tomto ohledu by Nokia mohla slavit úspěch. Nejen svou slušnou výbavou, ale rovněž svým stále silným jménem. Více se každopádně dozvíme na konci února, kdy začíná veletrh MWC 2017.

Zdroje: nokiapoweruser.com

Diskuze ke článku
Petr Dvořák
Petr Dvořák
Nokii návrat přeji, i úspěch, ale ty věčné spekulace... Počkáme, uvidíme, zhodnotíme.
kubins
Tak a ještě udělat verzi W10M.
Fištulín
Kolikrát jsme slyšeli přibližnou cenu od našich redaktorů z Mobilenet.cz. A skutečná cena byla o 30-40 procent vyšší..Radši si počkám na skutečnou cenu než nějaké hodně šílené odhady..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze