Nejdřív Galaxy AI, teď i mega sleva. Loňské Samsungy zlevňují až o 15 tisíc

Nejdřív Galaxy AI, teď i mega sleva. Loňské Samsungy zlevňují až o 15 tisíc
Fotografie: Mobil Pohotovost

Koncem března dorazila na loňské vlajkovky, skládačky a tablety od Samsungu obří aktualizace včetně slibované Galaxy AI. Funkce umělé inteligence je tak možné využít i na Galaxy S23, Z Fold5, Z Flip5 a také na tabletech Tab S9. To ovšem nestačí a Samsung všechna uvedená zařízení nyní ještě pořádně zlevňuje – s kódem „galaxyai“ v kombinaci s bonusem ušetříte solidních až 15 000 Kč.

Galaxy AI představuje ohromný balík funkcí od velmi užitečné Circle to Search, přes generativní úpravy fotek až po živý překlad hovorů či okamžité úpravy textů. Ty byly doposud výsadou jen nejnovější řady Galaxy S24, nyní si je však mohou užít i majitelé loňské řady skládaček, tabletů a vlajkových modelů, včetně cenově dostupného Galaxy S23 FE.

Samsung

Při té příležitosti si Samsung přichystal na všechny loňské modely s Galaxy AI speciální dodatečnou slevu několik tisíc. Kód „galaxyai“ můžete u Mobil Pohotovosti navíc kombinovat s výkupním bonusem a například Galaxy Z Fold5 vás díky tomu vyjde o 15 tisíc levněji a třeba Galaxy S23 pořídíte už za 14 490 Kč (běžně 16 990 Kč).

Slevy při kombinaci kódu a bonusu:

Ke všem smartphonům řady Galaxy S23 získáte u Mobil Pohotovosti navíc ten nejlepší dárek – prodlouženou 3letou záruku v hodnotě několika tisíc zcela zdarma.