Navigace Here Drive+ bude pro všechny WP 8.1 telefony

16

Včerejší den se nenesl jen v duchu představování Windows Phone 8.1. Jistě vítaná novinka totiž čeká na úplně všechny majitele jakéhokoliv telefonu s Windows Phone 8. Po aktualizaci totiž získají aplikaci HERE Drive+.

Nokia Here

Již od včerejšího večera víme, že se aktualizace Windows Phone 8.1 dostane na všechny telefony, které aktuálně běží na verzi 8 s aktualizací GDR3. Kromě již známých novinek, mezi které patří notifikační centrum či hlasová asistentka Cortana, se uživatelé mohou těšit ještě na jednu praktickou novinku. Všechny telefony si budou moci stáhnout mapovou a navigační aplikaci HERE Drive+, která nabízí mapové podklady celého světa a to zcela zdarma.

TIP! Windows Phone 8.1 oficiálně: hlasová asistentka a další novinky

HERE Drive+

Až doposud platilo, že tato nejvyšší varianta map HERE byla k dispozici jen pro nejvyšší modely Nokia Lumia. Ostatní nabízely omezenější verze HERE Drive, případně si museli vyšší verze dokoupit. Toto omezení s aktualizací Windows Phone 8.1 definitivně odpadá. Spolu s HERE Drive+ bude k dispozici i aplikace HERE Transit, která slouží pro plánování cesty hromadnou dopravou. Aktualizace se dotkne i aplikace HERE Maps, které nabídnou 3D modely budov.

Zdroje: wpcentral.com.feeds

Diskuze ke článku
Jozef
Takhle se to dělá, sakra Nokia se začíná vracet do kolejí v jakých byla v dobách symbianu kdy pro koupi jejich zařízení bylo dost pádných důvodů. Tohle se mi líbí a je jen otázka času kdy bude můj další telefon Nokia s WP. Ještě kdyby se pochlapili a udělali něco v menších rozměrech.
jirka
hezký!
tomas
Neviem ale ja na 920 here drive+ mám predinštalovanú :D
stroodl
jak je to v CR a Nokia Transit? co ja vim, tak to nemelo zadny data. V Belgii je to naprosto perfektni pomocnik - hlavne v kombinaci s planovanim tras pro pesi, bomba..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze