Nástupce HTC One se bude jmenovat One+ a představí se za měsíc

7

Čas aktuální vlajkové lodi od HTC začíná být sečten a příchod nového krále je doslova na spadnutí. Plánovaný model by měl dle nejnovějších informací nést označení One + a výbava by měla být samozřejmě maximální. Zaujme však spekulace, že bychom se mohli dočkat vyměnitelného objektivu.

HTC si u svých vlajkových lodí libuje v plusech. Vzpomeňme na modely One X a One X+ . Zřejmě se dočkáme podobného řešení a loňská vlajková loď bude obohacena o plusko. HTC One + by však měl přeci jen přinést více inovací. Displej například povyroste na 4,9 či 5 palců, rozlišení zůstane věrné FullHD. Ochranu získá na starost Corning Gorilla Glass 3. Pod kapotou bychom měli najít Snapdragon 805 spolu se 2 GB operační paměti RAM. Prostředí zajistí operační systém Android 4.4 KitKat a nadstavba Sense 6.

HTC One+

Vítaná je silná baterie s kapacitou 2 900 mAh, stejně tak přítomnost slotu pro paměťové karty. Vůbec nejzajímavěji však vypadá fotoaparát. Rozlišením však neoslní, mělo by jít o 8 megapixelů. Dvojitý objektiv by totiž měl být vyměnitelný. Jde však stále o spekulace, na to nesmíme zapomenout. HTC by se mělo také zbavit tlačítek pod displejem. Ta se přestěhují přímo do prostředí.

Možná podoba HTC M8

K představení HTC One + by mělo dojít v průběhu blížícího se veletrhu MWC 2014, který se koná koncem února v Barceloně.

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
Milan
Nástupce HTC Desire Z nebo něco s qwerty nebude?
Šimon Tomov
Šimon Tomov
MM :D :D bol by som vám vďačný ak by ste mohli dať mesiace aj medzinárodne.. :D aspoň do zátvorky alebo číslom.. :D ďakujem.. zdravím zo slovenska a prajem všetko dobré ----> najlepší mobilný web.. !! :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze