Mrkněte se na první testovací snímky nové Xperie XZ2 Premium od Sony

27
Mrkněte se na první testovací snímky nové Xperie XZ2 Premium od Sony
  • Vrcholem nabídky Sony je aktuálně Xperia XZ2 Premium
  • Nabízí duální fotoaparát na zadní straně
  • Před zahájením prodeje se můžeme podívat na první ukázkové snímky

Již před dvěma měsíci Sony oficiálně představilo svůj aktuálně nejvyspělejší počin Xperii XZ2 Premium. Hlavním tahákem je její duální fotoaparát. Ten hlavní má 19megapixelové rozlišení se světelností f/1.8. Sekundární monochromatická kamerka má 12 megapixelů a světelnost f/1.6. Potěší pětiosá elektronická stabilizace obrazu SteadyShot. Sony se může pochlubit také vysokou hodnotou ISO pro fotografování, a to až 51 200. Samozřejmostí je dále podpora superzpomalených videí s 960 snímky za vteřinu při Full HD rozlišení. Doplňme, že čelní kamerka má 13 megapixelů.

Prozatím se telefon stále ještě neprodává a zřejmě jej můžeme čekat nejdříve až v průběhu prázdnin. Proto jistě neuškodí pohled na první testovací snímky. V jejich případě je nutné zmínit, že nejsou v plném rozlišení, a tudíž nelze vynášet finální rozsudky. Přesto se zdá, že se kvalita fotografií v rámci Xperií opět o něco zlepšila. Vcelku pěkně vypadají noční snímky, kde oceníte malé zašumění. Na druhou stranu konkrétní detaily se již vytrácí a působí v krajních případech lehce rozmazaným dojmem. Vyzdvihněme ale skvělé barevné podání. Je také nutné dodat, že prodejní kousky mohou podávat ještě lepší výkony.

Testovací snímky Sony Xperia XZ2 Premium

Sony Xperia XZ2 Premium

Rozměry158 × 80 × 11,9 mm, 236 g
DisplejTFT IPS, 5,8" (3 840 × 2 160 px)
Fotoaparát19 Mpx, video: 3 840 × 2 160 px, 30 FPS
ProcesorQualcomm Snapdragon 845, 4×2,8 GHz + 4×1,8 GHz
PaměťRAM: 6 GB, úložiště: 64 GB, microSDXC
Akumulátor3 540 mAh, doba nabíjení: 1:35 hodin
Diskuze ke článku
Carda
Koukám že tu každý je naočkovaný marketingem o nudlích za mě udělali dobře že tam je 16:9 displej kdyby zachovali jack a čtečku na boku tak by to byl kandidát.
Řezňýk
Cheski fotoschop.
Name
Podľa mňa lopata. 80 mm=pre vačšinu ľudí nutnosť použiť obidve ruky. Na konzumáciu multimédií v posteli super. Inak pre mňa nepoužiteľné.
Mjrek
236 g hmotnost .??.? Kostku másla nosit v kapse? A to jen 5,8 displej? Si dělá Sony srandu.....

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze