Unikla cena hodinek Moto 360 (aktualizováno)

7

Čtvrté září je datum, které si Motorola vybrala pro uspořádání své velké události, na které konečně oficiálně uvede své hodinky Motorola Moto 360 s unikátním designem, dva nové telefony a pravděpodobně také headset. Jeden prodejce však v předstihu zveřejnil plánovanou cenu.

Aktualizace z 18. 8.

Na oficiální informace si budeme muset ještě více jak dva týdny počkat, ale jeden z úniků nám prozrazuje jeden podstatný detail: cenu tohoto zařízení. Podle portálu Best Buy bude u hodinek viset cenovka s nápisem 249,99 dolarů, což je přibližně pět tisíc korun bez DPH.

Unikla nabídka hodinek z katalogu připravovaných výrobků, anebo se jedná o podvrh?

Cena je to docela vysoká. LG G Watch stály při svém uvedení 229 dolarů (asi 4 500 Kč) a Samsung Gear Live 199 dolarů (asi 4 000 korun). Motorola si tak věří, a to zejména díky netradičnímu designu v podobě kulatého ciferníku.

Původní obsah z 14. 8.

Jako na Vánoce čekají všichni příznivci moderních technologií na nová zařízení od Motoroly. Posledním přírůstkem byla Motorola Moto E, a i přes to, že Motorola v Česku oficiální zastoupení nemá, tak jsme ji museli v recenzi pochválit. Motorola nyní začala rozesílat pozvánky na svoji konferenci, která by měla odhalit nové přístroje od tohoto výrobce.

Motorola

Pozvánka je v tomto případě animovaná a obsahuje rozbalující se zprávu, která zobrazuje na každém rohu jednu ikonku produktu. Levá horní ikonka má na sobě písmeno X a spodní pravá ikonka nese písmeno G, což naznačuje nástupce starší Motoroly Moto G a Moto X. V pravém horním rohu je ikonka hodinek, což nemůže znamenat nic jiného, než přítomnost hodinek Motorola Moto 360. Dozvědět bychom se tak měli kompletní informace o výbavě, ceně a datu uvedení na trh. Posledním obrázkem je ucho se sluchátkem, což by mohlo naznačovat přítomnost nového headsetu, nebo nějakého druhu wearables.

Tisková konference se koná 4. září, kdy rovněž začíná veletrh IFA v Berlíně. Motorola však svou tiskovou konferenci pořádá v USA.

Zdroje: androidpolice.com, engadget.com, theverge.com

Diskuze ke článku
pudl
hodinky Moto 3360 byly už představeny dávno, nač Motorola zase čeká ? tak skvělé hodinky a nejsou na trhu !!!
Radek Vlasák
Radek Vlasák
Co v tom úniku dělá gorilla glass 3? Já myslel, že se mluvilo o safírovém skle.
dave_kopr
Dorý den, všiml jsem si že na většině fotek je v dolní části displeje hodinek docela velké tmavé místo, tak bych se chtěl zeptat zda-li je toto místo jen např. designový prvek Android Wearu nebo není displej po celé ploše hodinek, protože na některých obrázcích tento proužek je a na některých ne. (Předem se omlouvám jestli to už v nějakém článku zaznělo nebo se na to samé už někdo ptal.)

například zde je:
"http://mobilenet.cz/obrazek/ikonka-144549"
"http://mobilenet.cz/obrazek/motorola-moto-360-161129"

a zde ne: (omlouvám se za jiný web)
"http://stadt-bremerhaven.de/wp-content/uploads/2014/03/moto-3602.jpg"

Pokud skutečně displej není po celé ploše, jsou obrázky "bez pruhu" jen počítačová simulace? Díky za případné odpovědi.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze