Nové obrázky hodinek Motorola Moto 360: tenký profil a čistý design

6

O hodinkách Motorola Moto 360 se již leccos ví. Například to, že poběží na systému Android Wear, budou mít senzor okolního světla a že nabídnou unikátní kulatý design. Na internet se nově dostaly obrázky, které ukazují Moto 360 ze všech stran a je se opravdu na co dívat.

Motorola Moto 360 je asi nejočekávanější model chytrých hodinek, o kterých víme, že existují. Mají velmi hezký design a unikátní kulatý displej, který přináší mezi záplavu hodinek s hranatými displeji svěží vítr. Na internet se nyní dostaly nové snímky připravovaných hodinek, které nás utvrzují v tom, že jde o opravdu krásné zařízení, o čemž se můžete přesvědčit sami.

Nové snímky hodinek Moto 360

Hodinky se po vzhledové stránce opravdu povedly a měly by jít příkladem ostatním výrobcům. Velmi elegantní linky bez rušivých prvků a pouze jediné tlačítko na jejich pravé straně. Čelní stranu si přivlastnil velmi hezký displej, který je lemován lesklým rámečkem. Dokonce i z profilu vypadají hodinky povedeně a evokují pocit exkluzivity. Moto 360 by se na trh měly dostat ještě během léta. Nabídnou například senzor okolního světla a pravděpodobně i bezdrátové nabíjení, což by hodinky posunulo velmi výrazně před konkurenci.

Zdroje: talkandroid.com, evleaks.at

Diskuze ke článku
Tommy
S kovovým řemínkem budou vypadat ještě mnohem lépe...
Karlik
Ja nechapu proc furt vydavate obrazky, kdyz youtube je plny oficialnich videii - https://www.youtube.com/watch?v=U13DF7R-iuw
Tomáš Kunst
Ano, taky jsem na ně už dávno koukal Na YouTube a dost mě zklamal černý pruh ve všech aplikacích dole na displeji - zřejmě nějaké hardwarové omezení.
prubl
rozhodne lepsi nez iwhats,a samsung gear 2,,moto 360 je unikatni zarizeni

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze