Motorola za určitých podmínek vymění rozbité displeje zdarma

Otázka křehkosti displejů u telefonů s velkými úhlopříčkami je často diskutovaný problém, který se v blízké době asi jen tak nevyřeší. Motorola má proto nepříliš známou službu, díky které může být váš rozbitý displej opraven zcela zdarma. Musíte si však telefon koupit buď přímo od Motoroly, nebo ji vytvořit v Moto Makeru.

Nejspíše se vám samotným, nebo někomu blízkému z vašeho okolí, stala nepříjemná nehoda, ze které displej telefonu nevyvázl ve zdraví. Dnešní displeje jsou sice velmi dobře chráněny před poškrábáním, ale jejich křehkost je stále velkým problémem. Motorola tak má službu, která vám jednou vymění displej u vašeho mobilního telefonu zcela zdarma.

Moto X, Moto G a Moto E mají opravu displeje zdarma

Tato nabídka platí pro majitele Moto X, Moto G, Moto E a dá se očekávat, že i nové Moto X 1 bude touto službou disponovat. Musíte však mít telefon koupený přímo od Motoroly, nebo přes Moto Maker, ale jelikož Motorola nemá v česku oficiální distribuci, tak se dá očekávat, že pro české zákazníky bude cesta k využití této služby značně spletitá.

Zdroje: androidcommunity.com, androidauthority.com, reddit.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze