Motorola Moto X+1 vystrkuje růžky: zlatý upgrade

3

Motorola Moto X se v roce 2013 dočkala velké pozornosti. Letos by se mohla dočkat zlatého nástupce v podobě nového modelu s netradičním názvem X+1. Na internetu se ukázala fotografie právě modelu X+1 ve stylové zlaté barvě. Telefon má tenké rámečky a 5,2" displej s FullHD rozlišením.

Z Činy se na internet dostává hodně informací předčasně. Dnes tomu není jinak a pozornost si zasloužila nová Motorola Moto X+1, která má nahradit loňský model Moto X. Na fotografii je vidět zařízení s tenkými rámečky, 5,2" displejem a to vše je vyvedeno v exkluzivní zlaté barvě. Z jakých materiálů telefon je, jaká je jeho tloušťka, a jestli bude dostupný i v jiných barvách, ještě nevíme.

Telefon dostal exkluzivní zlatou barvu.

Co jsme se ovšem z uniklých informací dozvěděli je to, že Moto X+1 dostane 5,2" displej s FullHD rozlišením. Sice se zdroj nezmiňuje o žádném vnitřním vybavení , ale z benchmarku, který unikl minulý měsíc, se můžeme dočíst parametry Motoroly XT912A, což by mohlo být jiné označení pro Moto X+1. V benchmarku měla Motorola XT912A procesor Qualcomm Snapdragon 800 na frekvenci 2,3 GHz, 2 GB operační paměti a 32 GB interní paměti na data. To by mělo být doplněno 12 až13Mpx zadním fotoaparátem, 2Mpx předním fotoaparátem a systémem Android 4.4.3 KitKat. Mohlo by se tedy jednat o velmi zajímavý telefon, pokud dostane adekvátní cenovku a poběží na čistém, nebo pouze lehce poupraveném, Androidu.

Zdroje: unwiredview.com, tieba.baidu.com

Diskuze ke článku
JacoBee
Kéž by byla možnost CZ distribuce...Takhle si jdu zítra koupit LG G2 :)
Proto7
Moto G2 :-)
kristynkacz
Hm tak jsem koukal a na max shopu maji lg G2 za super cenu 8800,- je moc pekny.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze