Motorola One Vision (P40) odhalena v celé své kráse, podívejte se

aktualizováno
3
Motorola One Vision (P40) odhalena v celé své kráse, podívejte se
  • Novinka nabídne 6,2palcový displej s průstřelem
  • Nebude chybět nejnovější Android Pie či 6GB operační paměť
  • Zadní strana bude domovem duálního fotoaparátu

Aktualizováno 8. 5. 2019

Po necelých dvou měsících zde máme zásadní novinky o Motorole One Vision. Stránky mobielkopen.net zveřejnily tiskové fotografie chystaného smartphonu, které odhalují takřka každý detail. Ať jde o barevné varianty, duální fotoaparát nebo průstřel v levém rohu displeje.

Motorola One Vision (P40)

Původní informace z 18. 3. 2019

Skrze Geekbench byla částečně odhalena výbava chystané Motoroly P40, jejíž finální název by mohl znít One Vision. Zajímavou informací je nasazení procesoru Exynos 9610 od Samsungu, který se aktuálně nachází například ve smartphonu Galaxy A50. Procesor je to velmi solidní a snese porovnání například se Snapdragonem 660. Doprovázen bude 6GB operační pamětí.

Motorola One Vision (P40)
Motorola One Vision (P40)

Prostřednictvím 91mobiles.com byla odhalena také pravděpodobná podoba. Telefon má být z obou stran skleněný, rám pak samozřejmě kovový. Displej má mít úhlopříčku 6,2 palce a v levém rohu průstřel pro čelní kamerku. Celkové rozměry zařízení mají být 160,1 × 71,2 × 8,7 milimetrů. Tloušťka v oblasti zadního duálního fotoaparátu naroste na zhruba 10 milimetrů. Na spodním okraji se nachází USB-C, na opačné straně své místo nalezne 3,5mm jack. Samozřejmostí je pak Android 9.0 Pie a zařazení do programu Android One. Více informací v tuto chvíli ještě není známo.

Diskuze ke článku
ElenaZ
Potřebuji koupit nový mobil a zaujala mě nová Motorola. Měla jsem různé Motoroly během asi 18 let. Dosud jsem jela v klasických véčkových tlačítkáčích, poslední mobil vydržel 7 let, tak nemám přehled o současném trhu. Viděla jsem recenzi na starší Motorolu One, kde jí bylo ledacos vytýkáno a rovnou tam byly doporučeny mobily na stejné nebo spíš lepší úrovni od jiných výrobců i za lepší cenu. Může někdo napsat podobné porovnání na Motorolu One Vision s jinými telefony?
Na značce netrvám, ráda bych případně ušetřila. Důležité je, aby se mobil dobře držel, nebyl zbytečně složitý. Po pravdě používám jen volání, SMS, budík, kalkulačku a dejme tomu, že čekám dobrý foťák, když už se tím dnešní mobily zabývají. Už jsem se smířila s tím, že dnešní mobil nedám jen tak do kapsy, jako dřív, protože jsou to lopaty. Mobil mi sem tam padá - ty předchozí dost vydržely, což bylo super.
Vítězslav Otáhal
Opravdu má 6 gb operační paměti?
Strom
Motorolu mám už týden, jsem nadmíru spokojen není co vytknout, fotoaparát super,plynulý systém, vše jak má být. U nás se prodává verze 4 RAM 128 giga . velikost příjemná dobře se drží.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze