Motorola Moto G7 Power v nové barvě Ice Violet dorazila do ČR

Motorola Moto G7 Power v nové barvě Ice Violet dorazila do ČR
  • České zastoupení nás informovalo o tom, že do České republiky dorazila nová barevná varianta telefonu Motorola Moto G7 Power
  • Jedná se o fialovou pod názvem Ice Violet
  • Specifikace zůstávají stejné, jakožto i cena 5 399 Kč

České zastoupení značky oznámilo, že na tuzemský trh aktuálně dorazila nová barevná varianta smartphonu Motorola Moto G7 Power, který se pyšní zejména obrovskou výdrží. K barevné variantě Deep Indigo tak přibyla stylová a moderní Ice Violet varianta, která je dostupná u autorizovaných prodejců za cenu 5 399 Kč včetně daní.

Výbava se nemění, takže si připomeňme, že slovo „Power“ značí 5 000mAh baterii, která vás pohodlně přenese několika dny bez nabíjení. Telefon má jinak specifikace ležící mezi nejlevnějším modelem Play a dražšími G7, což znamená osmijádrový procesor Qualcomm Snapdragon 632, 4 GB operační paměti nebo 64GB úložiště. Rovněž běží na Androidu 9 s tím, že Lenovo přislíbilo update na Android 10. U představení telefonu v Brazílii jsme byli a překvapila nás příjemně tloušťka zařízení, která se vešla i přes velkou baterii pohodlně pod 10 milimetrů.

Telefon je se svými 9,3 milimetry jen o trochu tlustší než standardní G7 a v ruce skoro není poznat rozdíl. Pokud tedy chcete dlouhou výdrž na nabití a nepotřebujete špičkové funkce, G7 Power vás osloví.

Pochválit můžeme i nejnovější Android 9, nabíjení přes USB-C, podporu Turbo chargingu s výkonem až 25 W a hodně chytrých funkcí, na které jsme u Motoroly zvyklí. Nechybí tak možnost spustit fotoaparát nebo svítilnu pouhým zatřepáním telefonu, což je velmi návykové.

Kompaktní rozměry a dlouhá výdrž. To je Moto G7 Power – první pohled

Motorola Moto G7 Power

Rozměry159,4 × 76 × 9,3 mm, 193 g
DisplejTFT IPS, 6,2" (1 520 × 720 px)
Fotoaparát12 Mpx, video: 1 920 × 1 080 px, 60 FPS
ProcesorQualcomm Snapdragon 632, 8×1,8 GHz
PaměťRAM: 4 GB, úložiště: 64 GB, microSD
Akumulátor5 000 mAh
tisková zpráva,
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze