Motorola Moto G Power (2022) má lákat na 90Hz displej a 50Mpx fotoaparát

Motorola Moto G Power (2022) má lákat na 90Hz displej a 50Mpx fotoaparát
Fotografie: Michal Pavlíček, mobilenet.cz
  • Displej bude mít bohužel jen HD+ rozlišení
  • Potěší naopak velká baterie s kapacitou 5 000 mAh
  • Očekává se jen základní 64GB úložiště

Motorola dle informací giznext.com připravuje další základní chytrý telefon, který ponese název Moto G Power (2022). Má mít vcelku standardní vzhled, avšak je nutné počítat s většími rámečky, což je u levnějších modelů běžné. Čelní straně má dominovat 6,5" IPS displej s 90Hz obnovovací frekvencí, avšak pouze s HD+ rozlišením. Prozrazeny jsou rozměry, mají činit 167,24 × 76,54 × 9,36 mm.

Motorola Moto G Power (2022)

Výkon má mobilu dodávat procesor Helio G37 nebo Helio G35 od MediaTeku, přičemž k ruce bude mít 4GB RAM. Existují však i spekulace o nasazení prozatím blíže nespecifikovaného procesoru od Qualcommu. Nijak zvlášť nepřekvapí pouze 64GB úložiště. Telefon bude využívat zřejmě Android 11 a nebude chybět čtečka otisků prstů na zadní straně. Umístěna by měla být v logu Motorola. Na zádech se objeví hlavní 50megapixelový snímač, 2megapixelový makro fotoaparát a 2megapixelová portrétní kamerka. Nebude chybět ani nezbytná čelní kamerka pro selfies s 8 megapixely.

V útrobách se má nacházet baterie s kapacitou 5 000 mAh. Bohužel nabíjení bude velmi pomalé, a to výkonem pouze 10 W. Radost naopak udělá, že i do základního modelu výrobce protlačí NFC, což znamená, že s ním bude možné bezkontaktně platit. Na další podrobnosti, včetně termínu představení, si budeme muset počkat.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze