Tajná Motorola Moto G na dalších fotografiích (3x aktualizováno)

16

Americká Motorola zažívá poměrně slabší období a mnoho novinek letos nepředstavila. Nadějný model Moto X, který se však prodává výhradně v USA, by měl doplnit levnější Moto G, který by se již mohl dostat i na evropské trhy. Nově uniká vůbec první fotografie a my víme, jak bude novinka vypadat.

Aktualizováno 12. 11. 2013 - další fotografie

Den před údajným představením jsme se dočkali dalšího úniku fotografií. Mimo to se ujasňuje také výbava, kterou zastoupí čtyřjádrový Snapdragon 400 s grafikou Adreno 305. Zdá se také, že rovnou při startu bude Moto G vybavena nejnovějším Androidem 4.4 KitKat. Však již zřejmě zítra uvidíme.

Motorola Moto G

Aktualizováno 11. 11. 2013 - přibližná cena

Dnes jsme se opět dočkali nového úniku informací o chystané Motorole Moto G. Objevila se totiž v britské verzi internetového obchodu Amazon. Díky tomu se odhalila také přibližná evropská cena. V obchodě činila 160 liber, což je v přepočtu zhruba 5 200 Kč. Příjemnou zprávou je, že by Moto G měla nabídnou 16GB interní paměť. Dříve se spekulovalo o 8 GB. Kromě ceny se v obchodě objevila také informace o dostupnosti, která je plánována na 14. listopad, čímž je z další strany potvrzeno představení 13. listopadu, což je mimochodem již pozítří.

Aktualizováno 8. 11. 2013 - první fotografie

Příchod Motoroly Moto G je za dveřmi a není proto divu, že jsme se konečně dočkali první fotografie. Únik má na svědomí známé Evleaks a my se konečně můžeme podívat, jak bude novinka vypadat. Vzhled bude do značné míry podobný s Motorolou Moto X. Opět tedy oblé tvary, které skvěle padnou do ruky. Mezi novými spekulacemi pak stojí za zmínku baterie, která by měla nabídnout kapacitu 1 950 mAh.

Motorola Moto G

Původní informace z 5. 11. 2013

Nová Motorola Moto G je již ze strany Motoroly a Googlu potvrzena. Ostatně přesvědčit se o tom můžete na speciální webové stránce, která je tomuto modelu věnována. Právě ona prozrazuje, byť nepřímo, že by se telefon měl dostat na více trhů. Zároveň se dozvídáme i datum, kdy by novinka mohla být představena. Jedná se o 13. listopad, což je už příští týden ve středu.

Dle spekulací by Moto G měl nabídnout 4,5palcový displej s rozlišením 1280 x 720 pixelů a údajně také čtyřjádrový procesor. Hovoří se o Snapdragon 200 s jádrem Cortex A7 a taktem 1,2 Ghz. Fotoaparát by měl operovat s pěti megapixely a možností záznamu HD videa. Pod kapotou bude pracovat operační systém Android 4.3 Jelly Bean. Poslední spekulace prozrazuje, že interní paměť by mohla být 8 GB. Cena by mohla začínat na zhruba 160 eurech, což je zhruba necelých 4 500 Kč bez daně.

Zdroje: gsmarena.com, gsmarena.com, amazon.co

Diskuze ke článku
CrashFace
Pro evropský trh, říkáte? Možná prodám svou lumii...
Lukáš Tankovič
Lukáš Tankovič
Taky dobry vykon a EU trh+ dobra cena? No skoda ze mam svoj 8S,inac by som si ju kupil
_GreenixX_
Sory že to píšu semka, ale jakej je nejlepší tablet za cenu maximálně 6750 kč ? (na hry a internet) ale podmínka displey okolo 10" !!! :) moc vám děkuji za odpovědi ;)
Jiří Holba
Jiří Holba
Neni pravda, ze se moto x prodava vyhradne v USA. V kanade jde koupit taky.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze