Je modrá dobrá? Testujeme krásné LG G7 ThinQ

50
Je modrá dobrá? Testujeme krásné LG G7 ThinQ
  • Na redakční test dorazilo zbrusu nové LG G7 ThinQ
  • Pokochat se můžeme velmi elegantní lesklou modrou variantou
  • Telefon je příjemně zaoblený a padne dobře do ruky

Přední světoví výrobci pouštějí do prodeje vlajkové lodě v různou dobu. Například LG teprve před nedávnem začalo na českém trhu prodávat svůj aktuálně nejlépe vybavený telefon G7 ThinQ. Našel si samozřejmě cestu i do redakce mobilenet.cz. Testujeme modrou verzi, ale k dispozici bude potenciálním kupcům i černá.

LG G7 ThinQ

Samotný telefon doznal meziročně vcelku zásadních změn. Zatímco loni jsme LG G6 mohli nazvat originálním, což platí dodnes, pro G7 ThinQ to už neplatí. Jihokorejský výrobce přistoupil například k výřezu v displeji, což příliš uživatelů nepotěší. Abychom ale jen nehanili, novinka je tenká a mírně zaoblená, díky čemuž padne opravdu skvěle do ruky a snadno se přenáší i ovládá. Vhodně jsou umístěna také ovládací tlačítka.

Samotný displej má úhlopříčku 6,1 palce a velmi jemné rozlišení. Je na něj radost pohledět. Co se mi osobně prozatím velmi zamlouvá, je jas. Kromě maximálně úrovně lze dočasně jas nastavit nad maximální hladinu, což se zejména v aktuálních slunečných dnech, skutečně hodí. Slunce může svítit přímo na displej a vy stále vidíte vše podstatné.

LG G7 ThinQ

V úvodu jsme naznačili, že je telefon modrý a lesklý. Co z toho plyne? Skvěle vypadá, ale jen chvíli. Ulpívají na něm totiž otisky prstů. A to nejen na zadní straně, ale také na bocích, které jsou vyvedené ve stejném odstínu jako zadní strana.

LG G7 ThinQ

Novinku pro vás v tuto chvíli začínáme testovat a pokud vás cokoliv zajímá, neváhejte a zeptejte se v diskuzi pod článkem.

LG G7 ThinQ

Rozměry153,2 × 71,9 × 7,9 mm, 162 g
DisplejTFT IPS, 6,1" (1 440 × 3 120 px)
Fotoaparát16 Mpx, video: 3 840 × 2 160 px, 60 FPS
ProcesorQualcomm Snapdragon 845, 4×2,8 GHz + 4×1,8 GHz
PaměťRAM: 4 GB, úložiště: 64 GB / 128 GB, microSDXC
Akumulátor3 000 mAh, doba nabíjení: 1:18 hodin
Diskuze ke článku
Kensi Blye Deeks
Kensi Blye Deeks
Bezpečnostní záplaty z května??? Děkuji nechci
Hosaxx
Nikde jsem se nedozvěděl jestli tento telefon disponuje režimem Always on displeje. Uvádí se,že se jedná o IPS panel,ale v některých videích jsem něco podobného zahlédl.
ALAX KOVAR_Plzen
Ta modrá vypadá dobře.
Zajímalo by měl, jak funguje wide angle optika. Porovnáte s V30?
V30 ji má fajn, ale G7 má dle GSM arena ještě lepší. Hlavně díky AI režimu, který paradoxně méně komprimuje fotku oproti manuálu. Výsledky jsou lepší.

A pak by mě zajímalo, jak funguje to vyhledávání objektů CAM AI. Viděl jsem jen video recenze anglicky. Opravdu to funguje i česky? Nebo je to lámaně?

Dženkuji :)
Tomáš Prokop
Tomáš Prokop
Otázka:
Docela by mě zajímal jak na tom je ten jeho speciální reproduktor, který má být tak skvělý a hlasitý s výraznýmy basy

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze