Mobilní televize od T-Mobile vstupuje do komerčního provozu

18

Operátor T-Mobile se rozhodl spustit komerční provoz své služby Mobilní televize, která dovolí sledování televizních kanálů na displeji vašich telefonů. K dispozici jsou hned dva balíčky, jejichž cena je vzhledem k možnostem využití relativně příjemná.

Zákazníci T-Mobilu si nově mohou aktivovat službu Mobilní televize, díky které se mohou dívat na televizní kanály kdekoliv, kde mají připojení k internetu. Pro aktivaci služby je potřeba mít aktivní SIM s paušálním tarifem od T-Mobile, jelikož pro předplacené SIM karty službu zatím nelze aktivovat. Službu můžete navíc sdílet s jednou další osobou.

T-Mobile
Mobilní televize od T-Mobile

TIP: T-Mobile v únoru: mnoho novinek a vysoké slevy u Sony

K dispozici jsou dva balíčky – Start (119 Kč měsíčně) a Komplet (299 Kč měsíčně). Start nabízí 17 nejsledovanějších kanálu včetně Prima Cool, Nova Cinema, Fanda a další. Komplet nabídku rozšiřuje o dalších 16 programů, mezi kterými nalezneme i placené kanály jako Sport1, Filmbox a dále například Discovery, Travel Channel a další. Kanály můžete sledovat přes aplikaci na vašem chytrém zařízení (podporován je Android a iOS). Vysílání si samozřejmě můžete pustit jak přes mobilní připojení, tak například přes vaši domácí Wi-Fi. Rozlišení obrazu je 576i a pro přehrání potřebujete internet s rychlostí stahování alespoň 400 kb/s.

Zdroje: Tisková zpráv, t-mobile.cz

Diskuze ke článku
jirka 3
A data neomezená k tomu tedy budou zdarma???
Karel
Jeden PRŮSER - ZDÍLENÍ SÍTÍ je na světě, další přichází v podobě mobilní televize !!! Už ted´ je problém se připojit na místní BTS, stále to skáče na vzdálené BTS (dle jejich názvů, před vypnutím infozpráv), díky nárustu T-mobilistů v síti O2, způsobené vypnutím BTS T-mobilu v rámci šetření !!! Připojení k netu přes modem jede velmi špatně až vůbec !!! Problémy přetrvávají a nejspíš zůstanou, neobnoví-li se provoz původních BTS T-mobilu. Mám informace od technika, že tyto zdílení vymyslel nějaký chytrolín v rámci úspor a vůbec nespočítal, co to udělá se sítí !!! Co na to naši milí Operátoři ???
jardapro
Nějak mě poslední dobou začíná T-Mobile připomínat Českou spořitelnu...
Jirka.S
Další ždímačka peněz, když se data počítají do FUP. Ale co, když jsou lidi blbé a hlopé tak proč by ne že. Až lidi vezmou rozum do hrsti tak se velká trojka bude jinak otáčet aby někoho nalákala.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze