Mobilní aplikace mBank je nyní dostupná i pro uživatele zařízení Huawei bez GMS

Mobilní aplikace mBank je nyní dostupná i pro uživatele zařízení Huawei bez GMS
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Aplikace je nově dostupná v obchodě Huawei AppGallery, který v případě telefonů bez GMS nahrazuje Obchod Play od Googlu
  • K zařízení Huawei s HMS z důvodu nepodporování služeb Google není možné přidat platební kartu a platit Google Pay

Klienti mBank si nově mohou stáhnout mobilní aplikaci i v obchodě Huawei AppGallery. mBank svou mobilní aplikaci plně integrovala do ekosystému Huawei HMS (Huawei Mobile Services) – mobilní služby Huawei, které v nových smartphonech Huawei nahrazují služby od Googlu.

mBank přináší mobilní aplikaci i majitelům zařízení Huawei. Naši klienti v ní najdou všechny oblíbené funkce, mezi které patří například informace o zůstatku na účtu, zadávání plateb a nastavení jejich limitů, skener QR kódů či možnost založit si účet kompletně on-line. V případě potřeby se přímo z mobilní aplikace budou moci spojit s naším zákaznickým centrem mLinka bez nutnosti další identifikace,“ říká Lukáš Kiac, vedoucí rozvoje mobilního a internetového bankovnictví mBank.

Stažení a instalace aplikace mBank z obchodu Huawei AppGallery jsou snadné a intuitivní a aplikaci můžete propojit se svým účtem stejně jednoduše jako v telefonech jiných značek. Aplikace mBank v AppGallery vám umožní pohodlně spravovat vaše finance, kdykoli a kdekoli se nacházíte.

K zařízení Huawei z důvodu nepodporování služeb Google není možné přidat platební kartu a využívat tak např. službu Google Pay, klienti však mohou použít další možnosti bezkontaktní platby, například prostřednictvím bezdotykové nálepky.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze