Mobile Internet Forum letos na téma virtuální reality a budoucnosti mobilních plateb

Mobile Internet Forum letos na téma virtuální reality a budoucnosti mobilních plateb
  • Jak probíhá implementační proces u nových mobilních aplikací?
  • Jak využít v marketingu smart technologie (př.: hodinky a brýle wearables)?
  • Jaké jsou trendy mobilního trhu v ČR?
  • Jak mění mobilní internet Google AMP?
  • Přijďte se inspirovat na Mobile Internet Forum 2018

Už 31. října se na konferenci Mobile Internet Forum můžete těšit například na tyto bloky:

Mobilní aplikace a jejich marketingové využití

Specifikům implementačního procesu nových mobilních aplikací na trh se bude věnovat PAVEL MIKULENKA z Reinto. Na konkrétním příkladu ukáže vhodné distribuční kanály ke konečnému zákazníkovi.

Pavel Mikulenka, Reinto

Výkonná ředitelka Sdružení pro internetový rozvoj v České republice KATEŘINA HRUBEŠOVÁ se podívá na mobilní internet pod lupou NetMonitoru, zaměří se na návštěvnost a inzerci, trendy, příležitosti a hrozby.

Virtuální a rozšířená realita

Za použití mobilních technologií – co dává smysl? Co je nesmysl? Jaká je budoucnost? Co můžeme očekávat na trhu – jak softwarově, tak v technologiích – v následujících několika letech? To je téma PETRA STEINERA z Avatar Media.

Petr Steiner, Avatar Media

Nezávislý specialista na optimalizaci rychlosti načítání a CSS, MARTIN MICHÁLEK, vystoupí s přednáškou na téma rychlost webu s důrazem na novou technologii AMP od Google. Michálek je autorem blogu a odborného podcastu Vzhurudolu.cz. Ukáže několik častých chyb při vývoji responzivního webu a přidá rady, jak webařské týmy kontrolovat.

Martin Michálek, Vzhurudolu.cz

LUKÁŠ KRIŽKO z eMan a zástupci Škoda Auto ukáží dvě mobilní aplikace, které představují první krok na cestě k chytrým autům: ŠKODA OneApp a ŠKODA Connect.

Mobile Internet Forum

Bezpečnost

Myslíte si, že je bankovnictví v telefonu bezpečné? Varovat vás před sociálním inženýrstvím útočníků bude VÁCLAV ZUBR z ESET software.

Bezpečnost současných mobilních zařízení a matematicko-fyzikální technologie ochrany platebních aplikací bude řešit kryptolog TOMÁŠ ROSA z Raiffeisenbank. Těšit se můžete na podstatu NFC, ochranu biometrických šablon a white-box cryptography.

Tomáš Rosa, Raiffeisenbank

Mobilní aplikace ve světě bankovnictví a plateb

Jak Google Pay změní platby a checkout v e-commerce? PETR ŠMÍD, marketingový ředitel společnosti Google pro střední a východní Evropu, představí nástroj pro obchodníky, který zásadně zjednoduší svět online plateb pro koncové zákazníky.

Naváže zástupce MONETA Money bank, JAN HRUŠKA, aby vám kromě statistik placení chytrým telefonem pomocí Google Pay ukázal pohodlné bezkontaktní platby přes chytré hodinky Garmin a Fitbit.

Mobile Internet Forum
Mobile Internet Forum 2018

Celý program a kompletní sestavu řečníků konference naleznete na webových stránkáchMobile Internet Forum 2018, kde se můžete i pohodlně zaregistrovat. Zavítejte s námi 31. října do Konferenčního centra City na Praze 4, Na Strži 1702/65.

Organizátory konference jsou TUESDAY Business Network a Lupa.cz. Partnery akce jsou eMan, ESET software a KPMG Česká republika, s. r. o. Produkčně akci zajišťuje vydavatelství Internet Info a mediálně ji podporují Dotekomanie.cz, Jablíčkář.cz, Letem světem Applem, mobilenet.cz, SMARTmania.cz a Tyinternety.cz.