Mix jsou první chytré hodinky od Meizu. Vypadají jako běžné

Meizu před malou chvílí oznámilo příchod svých prvních prvních chytrých hodinek. Ty budou dostupné s různými pásky, spojujícím faktorem však bude safírové sklíčko a design, který se neliší od klasických hodinek. Chytré funkce jsou totiž ukryté uvnitř, principem fungování se nápadně podobají hodinkám Elephone.

Meizu Mix jsou první chytré hodinky této značky. Po designové stránce se hodinky blíží těm klasickým – analogovým – žádný skrytý displej na ciferníku nehledejte. Design je opravdu jednoduchý, hodinky budou k dispozici ve dvou barvách (černá a stříbrná) a dostupné se třemi různými pásky. Konkrétně se jedná o kožený, kovový a pásek z denimu. I v závislosti na tom se liší konečná cena.

TIP: Meizu M3E oficiálně: Full HD displej, 3 GB RAM a kovové tělo

Meizu Mix

Chytré funkce je nutné hledat uvnitř. Zde se ukrývá klasický krokoměr, o různých událostech bude informovat vibrační motorek a také notifikační LED diody, které jsou umístěné na ciferníku. K podporovanému zařízení se Meizu Mix připojí skrze nízkoenergetické Bluetooth 4.0, baterie s kapacitou 270 mAh by pak měla zajistit až 240denní výdrž. Vodotěsnost je zaručena až do 30 metrů.

Průměr hodinek 42 mm je vcelku běžný, potěší však strojek, který se honosí označením „swiss-mov“. Ciferník kryje safírové sklíčko, pouzdro je vyrobené z oceli (316L). Pokud vše půjde podle plánu, na domácím trhu se hodinky začnou prodávat již v září, cena bude startovat na 4 400 Kč včetně DPH (verze denim). Dražší, kožená, verze vyjde na 5 700 Kč včetně DPH, ta nejdražší s ocelovým páskem potom na zhruba 6 500 Kč. Zde se hodí malé srovnání, velmi podobně vybavené a stejně fungující Elephone W2, které jsme již testovali, stojí okolo 2 500 Kč. Nechybí jim přitom kožený pásek, safírové sklíčko ani strojek swiss-mov.

Technické parametry Meizu Mix DENIM

Kompletní specifikace
Konstrukce42 × 42 × 12 mm, ? g, odolnost: IP68
Pásekkožený, kovový, umělý, vyměnitelný: ano, zapínání: přezka
Displejdiody, ?" (? × ? px), tvar: kruhový
Systém?, kompatibilní s: Android, iOS
Datové funkceBluetooth: 4.0, Wi-Fi: ne, mobilní sítě: ne, NFC: ?
Chipset
Paměťvnitřní paměť: ?, paměťové karty: ?
Akumulátor270 mAh, nabíjení: ?
Dostupnostzáří 2016, 4 400 Kč

Zdroje: gsmarena.com, androidheadlines.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze