Microsoftu uniká Office 16: nápověda v podobě sponky se vrátí

2

Kancelářská sada Office provází operační systém Windows téměř už od jeho vzniku a tak není divu, že se chystá jeho nová verze, která přinese určité novinky, ale prozatím není nic většího patrné, protože z Redmondu unikla velmi raná verze.

Zatímco Microsoft chystá Windows Technical Preview na konec tohoto měsíce, tak už vnitřně probíhá testování nové kancelářské sady, která nejspíše aktuálně nese název Office Technical Preview nebo Office 16. A právě z Remondu unikla celá série snímků nejnovějších Office. Na první pohled si nejvíce všimnete změny barvy, která je nyní tmavá a je velmi pravděpodobné, že se jedná o jedno z témat, které bude možné v aplikacích změnit.

Office Technical Preview

Další novou funkcí je nápověda integrovaná v horní liště aplikace, která je poměrně podobná sponce známé z Office XP, jen bez sponky. Další změna je v emailovém klientovi Outlook, který bude nyní umět synchronizovat zprávy z 1 dne, 3 dní, 7 dní nebo 14 dní. V aktuální verzi je pouze možnost synchronizace z posledního měsíce. Ještě není známo, kdy Microsoft vydá svou novou verzi sady Office, ale nejspíše to bude až po vydání systému Windows.

Zdroje: theverge.com

Diskuze ke článku
Atlas
Já osobně používám Office 2007 a ten se mi zdá snad po designu i vzhledu lepší než pozdější 2013 apod. verze 2016 . Sice vím že to bude mít nějaké novejší funkce ale já zůstanu u Office 2007 . Ale to je můj osobní názor . Nikomu vychovuje nečo jiného ale mě osobně Office 2007.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze