Microsoft zvyšuje limit: placená Windows 8 aplikace až na 81 zařízení

6

Nejnovější verze operačního systému Windows byla oficiálně spuštěna před necelým rokem. Spolu s Windows 8 Microsoft také zavedl zbrusu nový obchod Windows Store, kde je možné stahovat aplikace pro nové dotykové prostředí. Doposud však bylo značně omezeno, kolik zařízení jste mohli se svým Microsoft účtem propojit.

Ono omezení čítalo pět zařízení, která jste s jedním účtem mohli propojit. To znamenalo samozřejmě, že pokud jste aplikaci zakoupili, mohli jste ji využít až na pěti strojích. Toto omezení běžného uživatele nijak zvlášť netrápí. Naopak uživatelé neustále zkoušející technologické novinky jsou často nuceni zařízení odstraňovat, aby uvolnili místo pro nové. To již nyní takřka nebudou muset. Microsoft limit neruší, ale řádně jej navyšuje.

Přečtěte si: Skype bude ve Windows 8.1 zcela integrován do systému

Prostředí Windows 8.1

Z pěti zařízení se stane 81, což může evokovat jakýsi odkaz na příchod aktualizace Windows 8.1. Sám Microsoft svůj postup zdůvodňuje četnými připomínkami ze strany uživatelů, kterým toto omezení komplikovalo pohodlné používání nového systému. Více zařízení si budete moci přidat od 9. října a novinka se týká jak Windows 8, tak Windows 8.1, který dorazí během října.

Zdroje: theverge.com

Diskuze ke článku
petrb
Uznavam, ze pet muze byt nekomu malo, ale 81 to uz je fakt ulet :)) Z toho by mel kazdy psychiatr radost.
Oskar Štejfa
Oskar Štejfa
Muzu se zeptat kdyz mam plne windows 8 na tabletu a pripojim usb klavesnici a mys muzu si tahnout a hrat treba world of tanks??
Kuba
Hezký den, chtěl bych se zeptat když jsem si zakoupil notebook s windows 8 kama... tak jestli bude update na windows 8,1 zdarma nebo placený. Děkuji
jika
Aha takže 81. Jako windows 8.1

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze