Microsoft uvolní Windows 10 Creators Update 11. dubna

8

Dlouze vyhlížený Creators Update pro operační systém Windows 10 je již uživatelům na dosah. Dnes jsme se dozvěděli datum oficiálního uvolnění aktualizace. První uživatelé se dočkají za necelé dva týdny.

Windows 10 Creators Update

Creators Update byl světu oficiálně představen koncem října a na přehled všech novinek se můžete podívat v našem článku. Ve stručnosti můžeme říci, že aktualizace bude zaměřena především na kreativní tvorbu s 3D objekty, což zajistí nová aplikace Malování 3D. Změny se dočká také centrum notifikací a spodní panel, kam například budou moci přibýt vaše kontakty.

TIP! Microsoft testerům zpřístupnil další porci novinek Creators Updatu

Dubnový termín se dlouhou dobu zdál jako velmi pravděpodobný. Jde o výroční aktualizace, které Microsoft vydává pravidelně. Microsoft termín oficiálně stanovil na úterý 11. dubna 2017. V tento den tak nebudou vydány jen tradiční záplaty, ale také velká aktualizace systému Windows 10. Stejně jako dřívější aktualizace, bude i tato šířena ve vlnách a v prvním dnu se určitě nedostane na všechny uživatele, kterých je v současnosti více než 400 miliónů. Čekání by však mělo být maximálně v řádu několika málo týdnů.

Zdroje: windowscentral.com

Diskuze ke článku
alex t.
na WM 10 bude update taky nebo už to zabalili ?
V dubnu také končí záplaty na Visty..
Jedd
A předpokládám, že to bude jako vždy předtím. Windows se nainstaluje jako nový vedle současného a překope polovinu nastavení hlavně v záložce soukromí :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze