Microsoft něco chystá na 12. ledna. Budou to nové Lumie?

65

Microsoft nebude mít na letošním CESu oficiální zastoupení, neznamená to však, že by se rozhodl mlčet. Chystá svoji soukromou akci jen krátce poté. Už 12. ledna bychom se tak mohli dočkat dvojice nových Lumií.

A co je ještě lepší, nové Lumie by mohly pokrýt segment vyšší a střední třídy, kde má portfolio telefonů od Microsoftu stále mezery. Slabší z telefonů by mohla být Lumia 650, o které se spekuluje už delší dobu. Vzhledem k tomu, že jsou venku už i kvalitní fotografie, je její odhalení téměř jisté.

Lumia 650 a 850

Poněkud více zahalena je druhá očekávaná novinka z vyšší třídy. Podle některých by se však mohlo jednat o Lumii 850 s nezvykle velkým displejem a výbavou zahrnující skener oční duhovky.

Akce ještě nebyla ohlášena oficiálně, takže se její termín ještě může změnit.

Zdroje: nokiapoweruser.com

Diskuze ke článku
Kensi Deeks Blye
Kensi Deeks Blye
Hlavně aby to už taky k něčemu vypadalo a nebyly to tak hnusný jako 950
hokysan
A pan Honza,hater všeho co má na sobě logo Microsoftu.Už jdi brečet domů do postýlky.Co děláš ty,úplný ho.vno,tak nemachruj!
Lukáš Brázda
Lukáš Brázda
Spíše než skener oční duhovky bych to tipoval na přední selfie blesk
Jaroslav Pikl
Jaroslav Pikl
Naposledy upraveno: 3. 1. 2016 22:44
Nemuze ta ctecka ocni duhovky nejak poskodit zrak? Nejak se mi to nezda. Jinak, jsou to moc velke lopaty. Mam L830, a uz 5 palcu je dost. 4,7 a slabe ramecky, to by mi stacilo, takze kvuli uhlopricce do L850 nejdu a taky kvuli absenci spodnich tlacitek.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze