Microsoft couvl, nechá na vás, zda chcete na OneDrive více prostoru

13

Zásadní změny, které Microsoft přichystal na svém cloudovém úložišti OneDrive a jež vyvolaly u uživatelů značnou vlnu nevole, se mění. Microsoft se rozhodl z nepříjemné situaci vykličkovat a nechá rozhodnutí uživatelích. Kdo vše včas potvrdí, nepřijde o základní volný prostor zcela zdarma.

OneDrive

Začátkem listopadu tohoto roku přišla od Microsoftu velmi nepříjemná zpráva. Zásadně zmenší volný prostor na OneDrive zdarma, zruší veškeré bonusy a také neomezený placený tarif. Moc nepotěšujících zpráv současně, což dokázaly veskrze negativní reakce. Ačkoliv se již zdálo, že bude Microsoft zcela neoblomný, naštěstí pro nás uživatele, nevydržel. Zatímco velké bonusy a zcela neomezený tarif bude od příštího roku minulostí, základní kapacita se snížit nemusí. Záleží však pouze na vás.

OneDrive
Jedno kliknutí a zůstane vám více prostoru zdarma

Pokud Microsoftu na těchto stránkách potvrdíte, že o současný úložný prostor máte i nadále zájem. Pro Microsoft to bude důležitá zpětná vazba a ponechá vám nejen 15 GB zdarma, ale také známý bonus 15 GB za ukládání fotografií. Ve výsledku tak budete moci využívat 30 GB prostoru na OneDrive, a to zcela zdarma. Tuto možnost volby máte do 31. ledna 2016. Po tomto datu dojde ke snížení kapacity zdarma na 5 GB a již nebude cesty zpět.

Stáhnout OneDrive

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Zdroje: preview.onedrive.com, slashgear.com

Diskuze ke článku
Kensi Deeks Blye
Kensi Deeks Blye
Jediný rozumný kompromis co mohl Microsoft udělat
Človeče
Preco neni napr. youtube na windows phone ? A daju sa cele applikacie pri lumiach na sd kartu presuvat ?
M;)
No to je šaškárna.
Jirka
Tak už sem si to odkliknul. :) WP má u mě velkou výhodu ohledně baterie, 3-4 dny když sním jen telefonuju občas inernet, mail. 2 dny když hraju hry :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze