Microsoft aktualizoval Skype pro Windows 8.1

1

Skype je velmi populární komunikátor a jeho klient je neustále vylepšován. Dostupný je již pro mnoho platforem a to včetně Windows 8.1 a prostředí Modern UI. Právě tato verze se dočkala nové aktualizace, která přináší důležité vylepšení.

Vývojářský tým Skype oznámil, že nová verze Skype 2.6 pro Windows 8 je k dispozici ve Windows Store. Samozřejmě se jedná o verzi pro Modern UI a i přesto, že označení verze naznačuje, že se jedná o zásadní aktualizaci, tak opravuje jen jednu malou věc, vyzvánění.

Snímky aplikace

Pokud jste používali Skype na svém počítači již dříve, tak se stávalo, že při příchozím hovoru vyzvánělo více zařízení. To je v pořádku, takto má služba fungovat. Problém byl, že pokud jste hovor zvedli na jednom zařízení, tak ostatní měli tendenci vyzvánět dále. Tento problém je s novou verzí Skype vyřešen, ale Microsoft má se Skype ještě hodně práce, protože do dokonalosti má stále hodně daleko, alespoň se zrychlil jeho vývoj.

Zdroje: wpcentral.com, blogs.skype.com

Diskuze ke článku
Kewl
Tak to je pro mne docela důležitý update. Mám Skype na NB (Modern UI), stolním PC (v obou verzích) a mobilu a když mi volá přítelkyně, tak to je pěkný cirkus, než to všechno povypínám. :-D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze