Skype pro Windows 8 se dočkal aktualizace

Jedním z nejznámějších internetových komunikátorů je Skype. A jeho verze pro Windows 8 se dočkala aktualizace, nyní je podporováno sdílení oblíbených kontaktů mezi různými zařízeními. Touto aktualizací Microsoft přibližuje své, ale i ostatní platformy systému Windows.

Microsoft dnes vydal velkou aktualizaci aplikace Skype pro Modern UI (Metro). Aktualizovaná verze nese označení 2.8.0.1001 a nově obsahuje funkci, která umožňuje synchronizovat oblíbené kontakty napříč zařízeními. Taktéž byly zmenšeny některé ovládací prvky, díky čemuž uvidíte více kontaktů a nemusíte tolik scroolovat kolečkem myši, či posouvat obraz dotykem. Dle mého názoru si této změny však nejspíše ani nevšimnete.

Snímky aplikace

Jak je vidno, tak Microsoft na Skypu pro prostředí Modern UI úpěnlivě pracuje a snaží se, aby byl konkurenceschopný, což už v dnešní době vlastně je. Skype pro Modern UI totiž urazil velký kus cesty, Skype samozřejmě není populární jen na Windows 8 zařízeníc, ale celkově se jedná o jeden z nejoblíbenějších komunikačních nástrojů.

Stáhnout Skype

Google Play (zdarma) App Store

Zdroje: apps.microsoft.com, microsoft-news.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze