Máte tarif O2 Zero? Operátor jej zcela ruší a uživatele přesune

17

Operátor O2 na leden chystá další změnu ve svých tarifech. Od 1. 1. dojde k ukončení tarifní řady ZERO. Změní se také základní tarif BASIC, jehož cena bude 49 korun za měsíc. Sazba 3,50 Kč za minutu volání a 1,50 Kč za SMS zůstane stejná.

O2

Řada zákazníků tarifu ZERO ho podle nulového provozu na SIM kartě vůbec nevyužívá a SIM kartu má jen někde v šuplíku. Proto se O2 v rámci zjednodušování nabídky rozhodlo tarif ZERO ukončit. Zákazníci tarifu ZERO budou v průběhu ledna převedeni na tarif Basic, Machine, [:kůl] nebo FREE podle toho, zda více volají, datují, nebo SIM kartu používají pro fungování některého zařízení, jako jsou zabezpečovací zařízení, dálková topení nebo otevírače vrat. Pro tato zařízení jsou určeny tarify Machine s měsíčním paušálem od 20 Kč. Konkrétní tarif a novou výši měsíčního paušálu se zákazníci dozvědí nejpozději měsíc před změnou ve svém vyúčtování, týden před změnou dostanou také SMS nebo e-mail. S těmito změnami nicméně z nabídky zcela mizí jakýkoliv tarifem s nulovým měsíčním paušálem, což mnohé uživatele příliš nepotěší.

TIP! Zákazníci O2 mohou použít mobilní platby také ve Windows Phone Store

Tarif Basic je určený pro ty zákazníky, kteří potřebují být neustále na příjmu s malou potřebou volat nebo psát SMS. Jeho výhodou oproti předplacené kartě je jistota, že nehrozí odpojení nebo zablokování při nepravidelném využívání služby nebo zapomenutí dobití kreditu. Díky novému měsíčnímu paušálu je u tarifu možné zachovat sazby shodné s tarify FREE – 3,50 Kč za minutu volání 1,50 Kč za SMS a jeho bezzávazkovost.

Všichni zákazníci si zároveň mohou sami vybrat jakýkoli jiný tarif z nabídky O2, případně službu O2 Zero nebo Basic zrušit bez standardní výpovědní lhůty – tuto možnost dává O2 všem zákazníkům ukončovaných tarifů až do konce února 2016.

Zdroj: Tisková zpráva O2

Diskuze ke článku
Pavel
Je někde paušál za nulu?
Mirek
Škoda. Ten článek je poměrně složitě napsaný. Pro toho kdo nemá přehled o tarifech o kterých se v článku píše se v tom ztrácí. Tak jako já. Stačilo by přidat nějakou jednoduchou tabulku kde budou tyto tarify znázorněny.
vlasec
Nulovy tarif nabizi vodafone. 1,51 za sms a 6,55 za minutu, vterinova tarifikace od 1. vteriny.
Petr
O2 mě velmi zklamal a nas...., tarif ZERO využívám aktivně na 2 Simkách u dětí, takže když něco nutně potřebovali, prozvonili mě či manželku a mi jim zavolali, takže přemýšlím ,kde soudruzi z O2 udělali chybu, je jasné že mi nabídnou pouze to o čem si myslí že jako blbá ovce přijmu, no nic konkurence se na 2 nové čísla může těšit.
Jediná možnost zůstat u O2 pokud to vůbec půjde převést paušál na tarif s předplacenou službou Felicie.
Je vidět, že o dobré obchodníky je u O2 nouze.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze