LG Shine pro sítě 3.generace? U nás bohužel ne

Již zanedlouho se v České republice začne prodávat nová chlouba LG - model Shine (KE970). Nyní však byla představena také 3G varianta s označením KU970. V sítích 3.generace dokáže pomocí technologie HSDPA stahovat data až rychlostí 3,6 Mbps.

Již zanedlouho se v České republice začne prodávat nová chlouba LG - model Shine (KE970). O stříbrném telefonu se zrcadlovým povrchem a netradičním válečkem pro pohyb v nabídce jsme psali již mnohokrát. Připomeňme, že se bude jednat o první LG s paměťovými kartami a QVGA displejem na českém trhu. K dokonalosti chybí snad jen podpora sítí 3.generace. Více informací naleznete v preview LG Shine.

Nyní však byla představena také 3G varianta s označením KU970. V sítích 3.generace dokáže pomocí technologie HSDPA stahovat data až rychlostí 3,6 Mbps. Pro účely videohovorů přibyla druhá kamerka s rozlišením VGA na přední straně. Jinak jsou si oba telefony podobné jako vejce vejci.

Přímo od českého zastoupení však máme potvrzeno, že se LG KU970 s podporou sítí 3.generace nebude prodávat v České republice. Ve volném prodeji i u operátorů se tak zatím setkáme pouze s GSM variantou. Pokud by však některý z operátorů projevil zájem i o 3G model, je LG ochotno jej dovézt.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze