LG Optimus L3 II na živých fotografiích. Dočkáme se i dual SIM verze

Na blížícím se veletrhu MWC 2013, který se začne již za dva týdny v Barceloně, pravděpodobně LG představí druhou generaci své designové řady L. Poté, co unikla značná část specifikací u prvních třech nástupců - L3, L5 a L7, jsme se dočkali i živých fotografií prvního z jmenovaných modelů.

Všechny tři modely první generace byly představeny v Barceloně přesně před rokem a později k nim přibyl nejvyšší model L9. Je tedy více než pravděpodobné, že se LG stejně zachová i letos. Už loni byl L3 byl nejdostupnějším přístrojem z řady L, takže L3 II zřejmě naváže na jeho osud.

Tip: LG Optimus L3 II, L5 II a L7 II se brzy představí. Známe jejich výbavu

Tomu, že se jedná o lowendový Android pro nenáročného zákazníka, odpovídá i jeho výbava, která se příliš neliší od L3 první generace. Rozhodně tedy nečekejte žádnou revoluci, ale spíše mírnou evoluci. L3 II si zachová displej s úhlopříčkou 3,2 palce s dnes již značně podprůměrným rozlišení 240 x 320 pixelů, kterému však přidává body použití IPS technologie. Uvnitř telefonu naleznete jednojádrový gigahertzový procesor a neznámou hodnotu RAM. Vnitřní paměť bude mít hodnotu 4 GB, ale nebude chybět slot na microSD karty. Telefon dále nabídne fotoaparát s rozlišením 5 Mpx.

Všechny tři nové modely by měly při svém uvedení běžet na Androidu 4.1 Jelly Bean. Kromě verzí s jednou SIM by měly být uvedeny na trh i verze s dual SIM, jak ostatně ukazuje i jedna z uniklých fotografií L3 II.

Zdroje: phonearena.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze