LG Optimus L3 II, L5 II a L7 II se brzy představí. Známe jejich výbavu

11

Na blížícím se veletrhu MWC 2013 jihokorejské LG s největší pravděpodobností představí druhou generaci svých Optimusů řady L. Již nyní jsme se dočkali úniku značné části specifikací u prvních třech nástupců.

Přesně před rokem jsme se dočkali odhalení modelů L3, L5 a L7. Později tuto úspěšnou řadu doplnil ještě nejvyšší model L9. Ten je však na trhu poměrně krátce a na jeho případného nástupce si ještě musíme počkat. Generační obměna nyní tedy čeká prvně jmenovanou trojici.

LG Optimus L3 II

Nijak dramatické změny však nečekejte. L3 II nabídne opět 3,2palcový displej s horším rozlišením 240 x 320 pixelů, nicméně chválíme použití IPS technologie. Procesor bude jednojádrový s taktem 1 GHz. Interní paměť 4 GB půjde rozšířit paměťovými kartami o dalších 32 GB. Známá je také například tloušťka, která bude činit 11 milimetrů. Hmotnost pak velice slušných 115,5 gramů.

LG Optimus L3 II

Z dalších funkcí víme o 5megapixelovém fotoaparátu, a klasických funkcích jako 3G, A-GPS či Bluetooth. Prozatím není známa verze operačního systému Androidu ani velikost paměti RAM.

LG Optimus L5 II

U prostředního modelu prozatím neznáme jeho podobu. Naopak víme, že displej prošel zlepšením. Úhlopříčka je stále 4palcová, nicméně rozlišení mnohem lepší, konkrétně 800 x 480 pixelů. Procesor zůstal jednojádrový, avšak zrychlil na 1 GHz. Grafický akcelerátor zajistí PowerVR SGX531. O plynulost operačního systému Android 4.1.2 Jelly Bean tak netřeba mít obavy.

Mezi další známou výbavu patří samozřejmě Bluetooth, A-GPS či 3G.

LG Optimus L7 II

Aktuálně nejvyšší model druhé generace je L7 II a nabízí 4,3palcový IPS displej s rozlišením 800 x 480 pixelů. Dočkáváme se už dvoujádrového procesoru Qualcomm Snapdragon MSM8255 a grafického akcelerátoru Adreno 203. Známa je i hodnota paměti RAM, jde o 768 MB. Opět se netřeba obávat o plynulý chod systému Android 4.1.2 Jelly Bean. Velikost interní paměti neznáme, nicméně slot pro paměťové karty nechybí.

LG Optimus L7 II Dual

V další výbavě jistě zaujme 8megapixelový fotoaparát se schopností záznamu videa v kvalitě 720p. Dále také silná baterie s kapacitou 2460 mAh. A-GPS, Bluetooth či 3G sítě jsou samozřejmostí. Nedávno jsme vás již informovali, že model L7 II bude dostupný také ve verzi s podporou dvou SIM karet.

Všechny tři výše zmíněné modely budou s největší pravděpodobností představeny na veletrhu MWC 2013, konkrétně 25. února. Naše redakce se do místa dění samozřejmě chystá a přineseme vám tak podrobné zpravodajství.

Zdroje: fonearena.com

Diskuze ke článku
LG
LG se mi začíná líbit čím dál tím víc.
kiki
hnusny dizajn ala samsung, no fuj , prve L-serie boli odost krajsie, tie zaoblene rohy mu vobec nepasuju,
Velda
MTK6575 že by? :-)
Paja
V LG jsou chytré hlavičky :( Dokážou prodávat 2 až 3 roky jako stále "nový a novější" výrobek i když je to stále stejný kus hw, jen s jiným obalem. Mám LG Optimus Black a je stejný jako bude LG Optimus L5 II, tomu říkám pokrok a už konečně chápu, proč dělají aktualizace tak pozdě nebo vůbec.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze