LG Optimus 7 s novými Windows: nová fotografie (aktualizováno)

Před měsícem se LG Optimus 7 ukázal na FCC, což vzbudilo vskutku velký rozruch. Co se o této novince, která jako jedna z prvních přinese zbrusu nový operační systém od Microsoftu, ví nového?

LG Optimus 7, rovněž známým pod názvy The Panther či GW910, se ukázal na mnoha místech světa a nyní jsme se měli možnost s ním setkat na IFA konferenci v Berlíně, kde předvedl například funkci DLNA. Ta umožňuje uživatelům posílat video, audio či obrázky dalšího domácího zařízení skrze Wi-Fi, samozřejmě bez potřeby jakýchkoliv drátů či jiných programů. V mobilních telefonech tuto technologii nějaký ten rok již nalézáme a je dobře že ji Windows Phone 7 budou umět také již v základu.

Prozatím nejsou oficiálně známé parametry tohoto očekávaného telefonu. Těšit se však můžeme na minimálně 3,7 palcový displej a 1 GHz procesor. Více informací se dozvíme pravděpodobně již brzy.

Aktualizováno - 6.10.2010 - oficiální fotografie

Datum 11.října, kdy vše kolem Windows Phone 7 vypukne, se blíží. Na internet tak unikly oficiální fotografie připravovaného LG Optimus 7. Jak se vám líbí?

LG Optimus 7 uniklé oficiální fotografie

Zdroj: phonearena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze