LG na rozcestí, změní označení vlajkových lodí? Model G7 tak zřejmě nebude

1
LG na rozcestí, změní označení vlajkových lodí? Model G7 tak zřejmě nebude
  • Posledním vlajkovým modelem bylo LG G6
  • Nástupce by v letoším roce mohl nést jiné označení než G7
  • Ve hře jsou dvě čísla či zcela nový název

Jihokorejské LG údajně zvažuje změnu značení svých klíčových modelů z vlajkové řady. Důvodem má být větší konkurenceschopnost oproti velikánům typu Applu či Samsungu. Zní to však minimálně podivně, neboť aktuální značení je u LG vcelku přehledné a nijak dlouze zavedené. Písmeno G, které neodmyslitelně k vlajkovým modelům od LG patří, se prvně objevilo v roce 2012 u LG Optimus G. O rok později výrobce vypustil označení Optimus a dal vzniknout LG G2.

Server The Investor získal prohlášení od představitelů společnosti LG. Jeden z nich tvrdí, že změny názvů nejsou v tomto segmentu vůbec nic neobvyklého. Jiný pracovník dodal, že v tuto chvíli ještě není finálně rozhodnuto, jakým směrem se název vlajkové lodě vydá. Ve hře jsou například dvě možnosti, které prozradil. První počítá s dvouciferným označením, druhá varianta se zcela novým názvem. Současně se jeví jako pravděpodobné, že model s označením G7 světlo světa nakonec nespatří. Příští vlajková loď od LG by se se mohla představit na barcelonském veletrhu MWC koncem února.

Zdroj: theinvestor.co, phonearena.com

Diskuze ke článku
Martin
LG se bude muset víc snažit než jen měnit název, ale třeba se změny objeví, hlavně aby se nečekalo dlouho jako na V30 a ještě s cenou 25K.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze