Lenovo Vibe Shot: nový hliníkový fotomobil s optickou stabilizací

14

Lenovo na veletrhu MWC 2015 chystá odhalení svého nového fotomobilu s 16Mpx snímačem, BSI senzorem, optickou stabilizací a rovnou trojicí přisvětlovacích LED diod.

Lenovo Vibe Shot
Chystané Lenovo Vibe Shot

Jak se zdá, každý výrobce chce mít svůj pořádný fotomobil. Pozadu nezůstává ani Lenovo, které na veletrhu MWC 2015 představí novinku v podobě Lenovo Vibe Shot. O fotografickém zaměření napovídá již samotný název a telefon s hliníkovým tělem dostane 16Mpx BSI snímač, tři přisvětlovací diody (každou v jiném odstínu) a optickou stabilizaci obrazu. Znalým je však jasné, že tyto hodnoty nemusí nic znamenat a Lenovo se bude muset vytasit s výbornou světelností, vybalancovaným zpracováním fotek, ostrou optikou a dalšími věcmi, které dělají fotoaparát opravdu dobrý jako celek.

TIP: Lenovo plánuje Android 5.0 pro 7 svých modelů ve 2. čtvrtletí

Lenovo Vibe Shot

Pozadu nezůstává ani ostatní výbava. Jak již bylo řečeno, na telefonu najdeme i broušený hliník, dedikované dvoufázové tlačítko fotoaparátu a hardwarovou výbavu z vyšší třídy. Ta zahrnuje čipset Qualcomm Snapdragon 615 s osmijádrovým procesorem, 3 GB RAM, rozšířitelné 32GB interní úložiště a také rozumně velký 5palcový FullHD displej. Jako softwarový základ slouží Android 5.0 Lollipop. Sice již máme k dispozici tyto informace, ale telefon by se měl svého oficiálního představení veřejnosti dočkat až na veletrhu MWC 2015 nebo brzy po něm.

Zdroje: phonearena.com, mxphone.net

Diskuze ke článku
peter
Uff. Konečne niečo čo vyzerá úplne inak. Vyzerá to úplne atraktívne. Klobúk dole
Jakub
Takéto niečo by som presne chcel aby vydalo BlackBerry. Žeby v tom bol operačný systém BlackBerry. Ale to je asi len sen.
Matěj
Velice pěkný telefon. Hlavně aby Lenovo zvládlo celkově odladit systém a hlavně nasadit dobrou světelnost.
Andrej Michalek
Reči o xenónových bleskoch za 3, 2, 1...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze