Lenovo poodhalilo SmartBand SW-B100: pracuje s Androidem a iOS

4

Do světa wearables vstupuje také čínské Lenovo, které ukázalo chytrý náramek SmartBand SW-B100, který však nabídne i malý displej pro zobrazení informací. Potěší, že kompatibilita nezahrnuje jen telefony s Androidem, ale také produkty s iOS.

Lenovo ve svém oficiálním e-shopu odhalilo chytrý náramek SmartBand SW-B100 ještě před oficiální premiérou. Jedná se o klasický fitness náramek modré či oranžové barvy. Po spojení s telefonem bude měřit vaše kroky, vyšlapané schody, spálené kalorie, vzdálenosti, ale i spánkovou činnost či tepovou frekvenci. Chybět nebudou podrobné grafy.

Lenovo SmartBand SW-B100

Dále bude možné odemykat telefon bez nutnosti zadávat heslo, náramek bude upozorňovat na příchozí hovor či SMS zprávu. Nakonec je tu potěšující zpráva. Náramek bude pracovat se všemi zařízení s Androidem 4.3 a novějším, ale později také se zařízeními s iOS 7.1 a novějším.

Zdroje: shop.lenovo.com, fonearena.com

Diskuze ke článku
supašat
nejmenuje se stejně sony smart band i s tím kódovým označením sw? :D
tom
A co WP?
Jakub Jílek
Jakub Jílek
Už delší dobu pozoruji lenovo celkově nejen na poli telefonů kde je stále spíše nováček. Co se týče počítačů tak je lenovo úžasné a jedinečné. Ale to se nedá říct o mobilní divizi kde je lenovo prostě jen kopírkou a dost mu to ničí pověst podle mě. Vždyť ty jejich telefony jsou kopie nějakých úspěšných telefonů pořád... A tenhle SmartBand? Pokud je to oficiální označení tak by si Sony mělo chránit autorská práva...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze