Lenovo letos chystá 12 nových Moto Mods a dlouhou podporu

Modulárnost telefonů se již zdála být minulostí, avšak situaci svým způsobem zachraňuje čínské Lenovo. Jeho vybrané modely Moto se totiž přátelí s povedenými doplňky Moto Mods. K základní nabídce by v průběhu letošního roku mělo přibýt 12 novinek.

Lenovo Moto Z

V loňském roce Lenovo představilo modely řady Moto Z, které lze vylepšovat prostřednictvím modulů Moto Mods. Můžete si dopřát lepší fotoaparát, projektor, silnější baterii nebo výkonnější reproduktor. Základní set příslušenství Moto Mods by měl být v letošním roce významně rozšířen. Podle generálního ředitele Lenova pro oblast Středního Východu, Sharaya Shamse, se v roce 2017 dočkáme 12 nových Moto Mods. Uživatelé se navíc nemusí obávat, že investují do něčeho, od čeho hodlá výrobce brzy upustit. Moto Mods mají být zpětně kompatibilní po dobu minimálně tří let.

TIP! Recenze Lenovo Moto Z – Modulární žiletka

Shams dále doplnil, že se již celosvětově prodaly zhruba 3 milióny modelů řady Moto Z, přičemž polovina z nich byla doplněna právě příslušenstvím Moto Mods. Zdá se tedy, že se Lenovu podařil tah správným směrem, a to navzdory tomu, že moduly rozhodně nejsou levnou záležitostí. Doplňme také, že bychom se mohli dočkat i modulů od firem třetí strany. Nedávno jsme vám ukázali Moto Mods ve formě klasické vysílačky.

Lenovo Moto Z – videopohled

Zdroje: tribune.com.pk, gsmarena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze