Chystané Lenovo Moto M na novém obrázku (2× aktualizováno)

4

Americká Motorola již nějaký ten čas spadá pod čínské Lenovo, které se však rozhodlo zachovat její řadu Moto. Ta se nyní dočká přírůstku v podobě modelu Moto M. Chystaný model má lákat nejen na slušnou výbavu, ale i na celokovové tělo.

Aktualizováno 4. 11. 2016

Nadále čekáme na představení chystaného Lenova Moto M. Dnes se novinka objevila na kvalitním tiskovém snímku. Současně se upřesňují informace o výbavě. V útrobách by měl tepat procesor Helio P15 od MediaTeku. Kapacita interního úložiště bude volitelná mezi 32 GB a 64 GB. Baterie nabídne s největší pravděpodobností kapacitu 3 050 mAh. Dle nejnovějších informací by představení mělo proběhnout v úterý 8. listopadu.

Lenovo Moto M
Lenovo Moto M

Aktualizováno 31. 10. 2016

Nového modelu střední třídy Lenovo Moto M se dočkáme zřejmě dříve, než se předpokládalo. Objevily se informace, že k představení dojde již příští týden, konkrétně 8. listopadu. Došlo však k některým změnám ohledně výbavy. V útrobách telefonu se má totiž nacházet namísto Snapdragonu 625 procesor od MediaTeku, konkrétně model Helio P10. Až 4GB operační paměť však má být zachována. Změna se bohužel dotkal také baterie, jejíž kapacita zřejmě bude jen zcela běžné 3 000 mAh.

Lenovo Moto M

Původní informace z 28. 10. 2016

Lenovo Moto M
Lenovo Moto M

Levné a cenově dostupné modely Moto vždy spadaly do řad E a G. Na tom by se ani v budoucnu nic měnit nemělo, avšak přibude k nim ještě řada M. Ta patrně zapadne přibližně do střední třídy, o čemž svědčí úniky ohledně prvního modelu Moto M. Ten bude lákat na kovovou unibody konstrukci se zaoblenými zády. Celkově půjde o spíše větší zařízení, za což bude moci 5,5palcový displej s Full HD rozlišením. Pod kapotou najdeme výkonný osmijádrový procesor Snapdragon 625. Operační paměť dosáhne až na 4 GB, přičemž v tomto případě budete moci volit mezi úložným prostorem o velikosti 64 GB a 128 GB. Pokud vám bude stačit 3GB RAM, bude na výběr úložný prostor o velikosti 32 GB či 128 GB. Ve všech případech se však budete moci spolehnout na slot pro paměťovou kartu.

Lenovo Moto M
Pravděpodobné specifikace Lenova Moto M

Prostředí by měl zajistit Android 6.0, avšak je možné, že v době představení už půjde o novější sedmičkovou verzi. Hlavní fotoaparát má být 16megapixelový, zatímco čelní kamerka se spokojí s poloviční nadílkou pixelů. Chybět nebude ani čtečka otisků prstů. Možná vůbec největším lákadlem by mohla být baterie. Spekulace zmiňují kapacitu 5 100 mAh, což je opravdu velice slušná porce, která by měla bez problémů zajistit několikadenní výdrž.

Dle dostupných informací by k představení Lenova Moto M mělo dojít ještě v letošním roce. Pravděpodobně v průběhu prosince.

Zdroje: theandroidsoul.com, gsmarena.com, fonearena.com

Diskuze ke článku
Dominik
Parametry výborné, no vzhledem k úspornosti procesoru a obrovské baterii to vypadá že tu máme nového rekordmana ve výdrži...
LOLO
clanok amatersky a poskytuje zmatocne info, ten datasheet je pre Lenovo P2 nie pre motorolu M opravte si to

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze