iPhone X nedokáže přijímat hovory, stěžují si jeho majitelé

30
iPhone X nedokáže přijímat hovory, stěžují si jeho majitelé
  • Nová aktualizace iOS znemožňuje na některých iPhonech X přijímat hovory
  • Chyba postihla tisíce uživatelů

Apple a jeho vlajkovou loď trápí další problém. Nová aktualizace iOS totiž v některých případech znemožňuje přijmout hovor a problém nevyřeší ani reset telefonu.

Jde o situaci, kterou lze jen těžko logicky vysvětlit. Telefon se totiž při příchozím hovoru rozsvítí až po zhruba deseti sekundách od začátku vyzvánění, případně se sice rozsvítí ihned, za to se na něm ale neobjeví žádná tlačítka pro přijmutí či odmítnutí hovoru.

Apple iPhone X

První případy se začaly objevovat již na začátku prosince, avšak to bylo jen pár desítek zařízení. V minulém týdnu si však na tuto chybu začaly stěžovat tisíce majitelů iPhonu X. Apple již začal pracovat na opravné aktualizaci, jejíž datum není blíže známo.

Apple iPhone X

Rozměry143,6 × 70,9 × 7,7 mm, 174 g
DisplejPOLED, 5,8" (2 436 × 1 125 px)
Fotoaparát12 Mpx, video: 3 840 × 2 160 px, 60 FPS
ProcesorApple A11,
PaměťRAM: 3 GB, úložiště: 64 GB / 256 GBne
Akumulátor2 716 mAh, doba nabíjení: 2:39 hodin

Zdroj: 9to5mac.com

Diskuze ke článku
ANO
Lol tenhle problem znam z androidu ... Nez se to probralo, tak protistrana zavesila;) Akorat se to tykalo vsech telefonu po par mesicich pouzuvani...
Mezulán
Yeah,it's not a bug,it's a feature????
F
Toto jsem na své S8 taky asi dvakrat zažil. Vždy se to ale týkalo hovoru, který mi "vletěl" do nějaké jiné práce s telefonem. V takovém případě totiž z notifikačního panelu vyjede jen takova "lištička" s tlačítky.
Lištička vyjela, telefon zvonil, ale příjmové tlačítko nikde.
Stacilo jen zavrit a otevrit flipove pouzdro. Tim se telefon uzamkl a naskocila standardní "volaci" obrazovka s tlačítky.
Radek
Zajimalo by me zda se zaklada na pravde to, ze Xko je zatim nejvice reklamovanym pristrojem od Applu. Uvazuji o koupi. Informace je primo z komunikace pri reklamaci. Mate zkusenosti?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze