Internet se baví prohýbáním iPhonu 6 Plus

34

Nový iPhone 6 Plus je opravdu velké zařízení, které je však zároveň tenké a má hliníkovou konstrukci. Bohužel hliník nezaručuje takovou pevnost a při ohybu se nevrací do své původní podoby tak, jako například měkčený plast. Výsledkem je spousta fotografií ohnutého iPhonu 6 Plus a jeho parodií, které baví lidi po celém internetu.

To, že se iPhone 6 Plus značně prohýbá, již určitě víte. Na internetu se však nikdy nespí a objevují se nové a nové parodie a vtípky na účet právě tohoto ohýbání, které se dá najít pod hashtagem #bendgate. Na internetu se už pohybují celé kompilace těchto vtípků, a některé z nich si můžete prohlédnout níže. Za zmínku nicméně stojí, že iPhone 6 těmito problémy netrpí, a když už se prohne, pak pouze velmi lehce. iPhone 6 Plus se na druhou stranu může prohnout do takové míry, že vám praskne přední krycí sklíčko a telefon tak značně ztrácí na použitelnosti.

TIP: Pozor na iPhone 6 Plus, značně se prohýbá (video)

Zdroje: mashable.com, thenextweb.com

Diskuze ke článku
Muchen
Kde udělali soudruzi z Cupertinu chybu? Konstruktéři asi prémie nedostanou....
skacelp
Jak se dá o 3° ohnout sklo? Nebo má jablko patent na pružné sklo? Tak že by opravdu revoluce?
Mário Pliska
Mário Pliska
Hmmm to neni teda moc prijemny... Ted teda k cemu jsou ty ziletky dobry, kdyz to nema zadnou pevnost...
xperia
Ta vanička je na hov..! Aješte do ní vyřízly dírou pro to jbko které je tam jen nalepené! http://m.mobilenet.cz/galerie/predni-strana-sasi-udajneho-iphonu-6-155076/clanek-16106 a tohle video se už okecat moc nedá Iphone 6 Plus bend test using bare hands TOTAL DE…: http://youtu.be/-58g-sMrkys

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze