iPad má problémy s Wi-Fi, Apple vadné kusy vymění

Zatím veškerý rozruch kolem nového iPadu šel na vrub přehřívání samotného tabletu vinou zvětšení kapacity baterie a vyššího výkonu čipsetu. Nyní se však objevila další kauza, která je úplně jiného charakteru.

Původně vyšlo na tabletnet.cz, autor: Martin Straka

 

Někteří uživatele totiž zaznamenali na svém novém iPadu potíže s WiFi modulem. Především pak s citlivostí, klesající rychlostí připojení a ztrátou bezdrátového signálu. Uživatele srovnávající sílu signálu poukazují na fakt, že na stejném místě má jejich notebook plný signál proti novému iPadu, který má problém signál chytit.

ipad-wifi-580x396

problémy s WiFi modulem nového iPadu 2012

Vše se řeší na oficiálním fóru Apple podpory a vlákno tohoto diskusního fóra má již 700 odpovědí od uživatelů stěžující si na tento fakt. Apple promptně zareagoval a prohlásil, že v rámci AppleCare je možné takové přístroje přinést na nejbližší pobočku a celý přístroj bude v případě nutnosti vyměněn za nový. Tablety je třeba vrátit v originálním balení se veškerým příslušenstvím.

Aktuální cena v českých eshopech: Nový Apple iPad 16GB Wi-fi MD328HC/A

Stane se z této kauzy nová aféra již tak probíraného nového iPadu? Zaznamenali jste také problém s Wi-Fi na svém novém iPadu nebo vše funguje bez problému?

TIP: Kompletní recenzi a videorecenzi nového iPadu můžete shlédnout na mobilenet.cz

http://www.youtube.com/watch?v=FEnaqA4e1N8