iOS 11.2 umožní rychlé bezdrátové nabíjení nejnovějších iPhonů

2
iOS 11.2 umožní rychlé bezdrátové nabíjení nejnovějších iPhonů
Fotografie: Lukáš Sál, mobilenet.cz
  • iOS 11.2 umožní nabíjet s výkonem až 7,5 W
  • Novinku by měla zvládnout libovolná bezdrátová nabíječka se standardem Qi

Apple v nadcházející aktualizaci iOS 11.2 odemkne rychlejší bezdrátové nabíjení pro iPhone X, iPhone 8 a iPhone 8 Plus. Zatím nejnovější verze iOS 11.1 umožnila bezdrátové nabíjení s výkonem 5 W. RAVpower, což je výrobce příslušenství pro chytré telefony, však prozrazuje, že další aktualizace iOS bude podporovat až 7,5 W.

airpower

Zpráva je to sice rozhodně příjemná, avšak na Samsung, který zvládne dobíjet s výkonem až 15 W to nestačí. Uvidíme, jak budou tato srovnání vypadat v praxi. Tuto novinku by měla zvládnout libovolná bezdrátová nabíječka se standardem Qi.

Zdroj: gsmarena.com, macrumors.com

Diskuze ke článku
Ahoj
Nabijam iphone 8 nabijackou od ipadu a je to pekne rychle takze no stress a nepotrebujeme si merat pindikov so samsungom ...je to v pohode vydrz u iphonu 8 je lepsia ako som mal na galaxy s 7 ...vysvetli mi niekto preco sa samsung vybijal aj ked som ho vypol ??? Alebo ked som ho nepouzival ??? U iphonu nehrozi a to sa mi paci viac ako superrychle nabijanie.
mirek
ios 11 se mi od zacatku vubec nelibi a kdyz vezmu v potas silenou uptimalizaci tak to jen zhorsuje vykon iphonu 6 klesl na uroven 5s s ios 10 ubohost... :-/

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze