Samsung Galaxy J6 s Infinity displejem se blíží, představí se možná v pondělí

aktualizováno
10
Samsung Galaxy J6 s Infinity displejem se blíží, představí se možná v pondělí
  • Protáhlý displej s malými rámečky dorazí i do základní řady Samsungu
  • Chystaný Galaxy J6 má mít 5,6paclový displej či dva sloty pro nano SIM karty
  • K představení může dojít již 21. května

Aktualizováno 18. 5. 2018

Samsung už svolává novináře na tiskovou konferenci, kde bychom se mohli dočkat představení chystané novinky Galaxy J6. Ta by měla proběhnout již 21. května, což je o nadcházejícím pondělí.

Samsung Galaxy J6 (2018)

Prozatím si čekání můžeme ukrátit pohledem na zřejmou podobu Samsungu Galaxy J6, který unikl na renderech. Současně je ve hře i více variant lišících se velikosti operační paměti od 2 do 4 GB. Interní úložiště pojme 32 nebo 64 GB. Pod 13megapixelovým fotoaparátem se nachází čtečka otisků prstů. Poslední spekulace zmiňuje baterii s kapacitou 3 000 mAh. Cena Samsungu Galaxy J6 by se měla pohybovat kolem 250 eur, což je přibližně 6,5 tisíce korun.

Samsung Galaxy J6 (2018)

Původní informace z 16. 4. 2018

Doba pokročila a jihokorejský Samsung usoudil, že dozrál čas pro Infinity displej v řadě Galaxy J. Unikají klíčové informace o chystaném Samsungu Galaxy J6 společně se screenshoty. Ty odhalují nejen podporu dvou nano SIM karet, ale také displej s poměrem stran 18,5:9. Jeho úhlopříčka se má zastavit na 5,6 palcích. Samotné rozměry telefonu mají činit 146,3 × 67 milimetrů a pod kapotou se má nacházet procesor Exynos 7870 a 2GB operační paměť. To rozhodně není nic, za co bychom výrobce chválili.

Samsung Galaxy J6

Totéž můžeme říci o nasazení starého microUSB. Ano, uživatelé to asi ocení, nebudou muset řešit redukce, avšak obnova na nový standard bude o to bolestivější a delší. Naopak kvitujeme, že Samsung nepřistupuje k odstranění 3,5mm jacku. V tuto chvíli nejsou další informace známé.

Zdroj: galaxyclub.nl, apps.fcc.gov, winfuture.de, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Andrej
Ten infinity displej je od predstavenia Galaxy A8 len marketingový ťah. Panel v S8 resp. S9 v porovnaní s A8 je úplne inde. To isté bude platiť aj o tomto modeli, keď vyjde.
Blue Sun
Blue Sun
Takže co do hardwaru žádná změna vůči stávající řadě J. To si můžou nechat.
Mio
Infinity display mal byť predsa o zaoblení po stranách displeja. Alebo sa mýlim?
Samsung
A cena 300 eur vsak?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze