Hybridní hodinky MyKronoz ZeTime 2 z Las Vegas: dvě velikosti a povedený design

6
Hybridní hodinky MyKronoz ZeTime 2 z Las Vegas: dvě velikosti a povedený design
  • Na veletrhu CES jsme se seznámili s hybridními hodinkami ZeTime 2
  • Ty zaujmou povedeným designem i kvalitním displejem
  • Hodinky jsou odolné proti vodě a dostupné ve dvou velikostech

CES, to nejsou jen mobilní telefony a notebooky, veletrh se zaměřuje na veškerou spotřební elektroniku. Nám do oka padly chytré hodinky ZeTime2, které jsou švýcarskou společností MyKronoz nabízeny ve dvou velikostech: 39 (Petite) a 44 milimetrů (Regular). Výhodou chytrých hodinek je, že komunikují s Androidem i iOS. Jde již o druhou generaci chytrých hodinek, které kombinují klasické mechanické ručičky a chytré funkce, právě svoji hybridností jsou hodinky výjimečné.

Hybridní hodinky MyKronoz ZeTime 2 živě z CES 2019

Kromě rozměrů pouzdra se hodinky liší i šířkou pásku. Větší varianta má standardní 22mm pásek, menší poté 18mm. Lépe se tak budou hodit na dámské zápěstí. Tělo hodinek je z nerezové oceli.

MyKronoz  ZeTime 2

Větší varianta ukrývá kulatý displej s úhlopříčkou 1,3 palce, menší si vystačí se zobrazovačem o desetinu palce menším. Obě úhlopříčky nabídnou shodné rozlišení 360 × 360 pixelů, což je pro potřeby chytrých hodinek více než dostatečná hodnota. Displej se pak chlubí i technologií AMOLED, která zaručí, že černá bude opravdu černá, navíc se kladně podepíše i na výdrži.

Obě varianty mají Li-ion akumulátor s kapacitou 205 mAh, který má zaručit až 60denní výdrž v analogovém režimu. V režimu chytrých hodinek vydrží zhruba 3 až 4 dny. Hodinkám nechybí senzor srdečního tepu, akcelerometr a gyroskop. Na GPS se nedostalo.

MyKronoz  ZeTime 2

Konektivita je zajištěna pomocí Bluetooth ve verzi 4.2, komunikují s oběma nejrozšířenějšími platformami, na své si tak přijdou i majitelé iPhonů. Na veletrhu jsme prozatím viděli jen prototyp hodinek, reálný produkt spatří světlo světa v létě letošního roku. Předběžná cena činí 7 tisíc korun, což za podobný kousek není vůbec mnoho.

Technické parametry MyKronoz ZeTime 2 Regular 44 mm

Kompletní specifikace
Konstrukce? × ? × ? mm, ? g, odolnost: IP68
Pásekkožený, vyměnitelný: ano (22 mm), zapínání: přezka
DisplejAMOLED, 1,3" (360 × 360 px), tvar: kruhový
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS
Datové funkceBluetooth: 4.2, Wi-Fi: ?, mobilní sítě: ne, NFC: ?
Chipset
Paměťvnitřní paměť: ?, paměťové karty: ?
Akumulátor205 mAh, nabíjení: ?
DostupnostQ3 2019, 7 000 Kč
Partnerem zpravodajství z veletrhu CES 2019 je společnost Huawei se svým fotomobilem Mate 20 Pro.
Diskuze ke článku
Porydge
Primární význam ručičky: překážet ve výhledu na displej a kazit design.
Lukáš
Čekal jsem kdy s tímhle někdo příjde. Ručičky napevno a pod nimi displej. Takový nesmysl. Jinak hodinky nevypadají špatně.
Aloha
Nevidím v tom žádný problém, ty ručičky se vždy nastavý na 3:45 když se na tom něco dělá s tím se dá počítat v aplikacích. jinak já jsem za to rád, že bude druhá generace, protože mě naopak nezajímají čistě smart hodinky, ale jen hybridy, jelikož mě u toho víceméně zajímají pouze notifikace
Pigáč
Mám ZeTime 1 a nejen všechny funkce co mají většinou smart hodinky, ale i safírové sklíčko.
Mám puštěné všechny notifikace a hodinky vydrží cca 5 dní. Ručičky při čtení SMS nebo jiné notifikace se posunou na 3:45 nebo 9:15. Pro zjištění čase v noci mají v korunce tlačítko. V hodinkách lze plavat. Notifikace lze nastavit v podstatě na celou řadu app v mém případě asi 20 app. Vše v CZ jak hodinky tak app zetime.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze