Huawei Watch nebudou stát 1 000 dolarů

8

Huawei během veletrhu MWC 2015 překvapilo jednou velmi zdařilou novinkou, kterou jsme si nejenom my zamilovali. Jedná se o velmi stylové hodinky Huawei Watch. Internetem ale kolovaly zvěsti o tom, že mají stát 1 000 dolarů.

Huawei Watch

Chytré hodinky, jakožto asi nejoblíbenější typ gadgetu současnosti, si na MWC 2015 zasloužily o poměrně hodně pozornosti. Měli jsme možnost vidět například LG Urbane, Urbane LTE, MyKronoz ZePhone a další. Mezi nimi se dají i najít krásné stylové hodinky od Huawei, které nesou jednoduchý název Watch (neplést s Apple Watch). Hodinky nás jednoduše uhranuly svým designem a zpracováním. Časem ale začaly internetem kolovat zvěsti o tom, že mají stát 1 000 dolarů.

TIP: Hodinky Pebble Time na Kickstarteru: peníze získaly během okamžiku

Huawei Watch

Zástupce z Huawei tuto informaci naštěstí vyvrátil a říká, že taková cena se dá nejspíše očekávat u nejvyšší verze hodinek, která je z opravdového 24karátového zlata. Běžná kovová zpracování mají mít reálnější cenovku, která se nejspíše bude pohybovat kolem průměru ve své kategorii, tedy 300 dolarů (kolem 9 000 korun s DPH). Kromě preview jsme si hodinky mohli také prohlédnout opravdu zblízka přímo na veletrhu.

Zdroje: 9to5google.com, talkandroid.com

Diskuze ke článku
Frantisek Zboril
Frantisek Zboril
za takový design bych teda nedal ani 100 dolarů :D :D :D
Frantisek Zboril
Frantisek Zboril
no na mé sony smartWatch 3 rozhodně nemají. Tak velký kulatý ciferník to aby se člověk bál, že někde mávne rukou a narazí, odře nebo jinak poškodí. Uznávám jsem člověk co dává přednost praktičnosti, pohodlí předtím než mít něco obrovského a nápadného aby si na mě každý ukazoval. Dávám prostě přednost hladké jednoduché eleganci snoubící se s praktičností, což tyhle od huawei. Spíš od této firmy mě zaujal spíše sportovně laděný náramek s vysouvacím handsfree.
jirka
Nevím jaká verze bude za 300e, ale i kdyby ta nejdražší tak je to úlet... Myslím si že zákazníci huawei jsou ti co hledají poměr cena výkon a to se tady rozhodně nějak nepotkává. Huawei si počkali až ostatní nasypou peníze do vývoje a pak prostě přišli a okopírovali moto a lg watch r. Směšná, je ta cena.. Na urovni prémiového brandu a to huawei není a nikdy nebude. Jejich úspěchy: řada P6&7, okopírované SONY, mate 7 okopírované HTC... Otázka je co to bude dál, když si firmy dobrovolně nasazují jejich produkty do sítě a infrastruktury... Zatím je to tak, že přicházejí po...Ale zachvilku díky backdoor to bude jinak...
Nevesta.na.Hrasku
U mě stále vede čistý design Moto 360 :).

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze