Huawei pracuje na třech nových MateBoocích s Windows 10

6
  • Původní MateBook byl představen již na začátku loňského roku
  • Huawei chystá tři nová zařízení, která na řadu MateBook navazují
  • Lišit se budou jak provedením, tak i funkční výbavou a cenou
  • Všechny MateBooky budou nabízeny s operačním systémem Windows 10

Na začátku loňského roku představila společnost Huawei prémiové 2v1 zařízení, které přinášelo slušnou funkční výbavu i povedený design. Cena se stále drží poměrně vysoko, což je důkazem, že o MateBook zájem je. Huawei však představí hned tři další nástupce, kteří se zařadí po bok aktuálně prodávaného modelu. Ponesou označení MateBook D, E (Bell) a X (Pascal), přičemž lišit se budou v provedení, výbavě a samozřejmě také ceně.

MateBook D,E,X

Spojujícím faktorem bude operační systém Windows 10. Model X bude na pohled klasickým notebookem, nabídne procesor Intel Core i5 a 8 GB operační paměti. Design notebooku bude prémiový, čemuž má odpovídat také cena. Nejblíže k aktuálnímu MateBooku bude model s označením E s konvertibilní konstrukcí. Disponovat bude úsporným procesorem Intel Core M. Prozatím bez informací je model s označením D, lze však vyvozovat, že se zařadí mezi levnější a méně vybavené notebooky.

Huawei MateBook – MWC 2016

Zdroje: mspoweruser.com

Diskuze ke článku
Milan
Matebooky si strčte doprdele,chci konečně surface phone...
Qwertz
Ahoj milane to je dobrý vtip, nemáš tam ještě nějaký? Kdyby microsoft pracoval na oněm bajnem telefonu byli by aktualizace pro stávající stejne i aktualizace pro stávající app a byli by hlavně nějaké ty aplikace

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze