Huawei Mate 8 uniká na oficiálních fotografiích: je nádherný

34

Čínský Huawei míří neustále výše, což dokládá všemi povedenými modely. Jeden další je navíc doslova za rohem. Chystá se tabletofon Mate 8, který nabídne precizní zpracování, podařený design či minimální okraje kolem displeje.

Huawei Mate 8

Jedním z nejúspěšnějších modelů od Huawei je dozajista Mate 7. Kvalitní výbava i zpracování, která je podpořená solidní cenou. Na něj se bude výrobci navazovat obtížně, zdálo by se. Jenže Huawei je doslova při chuti a nástupce Mate 8 by měl být ve všech směrech lepší. Soudíme tak z prvních oficiálních snímků, které právě unikají. V prvé řadě se výrobci daří udržet designový směr typický pro řadu Mate. Opět budou použity kovové materiály. Samotná konstrukce bude velice tenká a líbí se nám především opravdu extrémně tenké rámečky kolem displeje. Huawei Mate 8 by měl být velikostně srovnatelný s telefony, které mají 5,5"displej. Mate 8 nicméně nabídne displej s 6 palci! Výrobce to nehodlá přehánět s rozlišením a poskytne klasické Full HD rozlišení.

Huawei Mate 8

V další výbavě se objeví čtečka otisků prstů, znovu umístěná prakticky na zadní straně. Výkon zajistí procesor Kirin 950 a grafická akcelerace Mali-T880. Operační paměť poskytne 4 GB v kombinaci se 64GB úložištěm. K dispozici bude i levnější verze se 3 GB RAM a 32GB úložištěm. Poslední informace hovoří o 16megapixelovém fotoaparátu na zadní straně a čelní 8megapixelové kamerce.

Zdroje: fonearena.com, gforgames.com

Diskuze ke článku
Honza
U Huawei je tradice, že se rámečky na renderech a ve skutečnosti rozcházejí snad o centimetry...

Ale telefon vypadá pěkně.
Jiří Holba
Jiří Holba
"čtečka otisků prstů, znovu umístěná prakticky na zadní straně" Nechápu co je na tom praktického. Právě naopak. Když mám fon položený na stole, nebo uchycený v držáku v autě, tak je čtečka na zadní straně naprosto nepraktická. Jediné praktické misto je dole pod displayem, jak to má iPhone, nebo Samsung.
František Zbořil
Je to můj subjektivní názor, ale za mě je to další ošklivá kovová cihla. Určitě jsou na trhu hezčí, elegantnější i praktičtější telefony.
Tomáš
Podle mě je krásný, ale Mate 7 se mi asi líbil víc. A stejně, když chceš s telefonem pracovat, musíš ho vzít ze stolu. A to je ti pak jedno, jestli má čtečku vepředu nebo vzadu, záleží, co ti vyhovuje.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze