Huawei Ascend P6 uniká na promo obrázku, vypadá k světu (aktualizováno)

17

O připravovaném modelu Ascend P6 víme už nějako dobu. Má se jednat o nejtenčí smartphone na světě a dodneška unikl jen na pár rozmazaných fotografiích. Nyní však prostřednictvím Evleaks uniká také první více oficiální promo obrázek, díky kterému si lze udělat o vzhledu pěkný obrázek.

Aktualizováno - 29.5.2013

Po úniku promo obrázku se na oficiálních Facebookových stránkách výrobce objevuje potvrzení, na které jsme čekali. Huawei Ascend P6, nejtenčí smartphone na trhu, se opravdu připravuje a má zákazníky ohromit. O tom se nás alespoň snaží přesvědčit tisková zpráva.

"Věříme, že nadcházející vlajková loď Huawei Ascend P6 zákazníky uzemní. Huawei využilo nejlepších materiálů a provedlo nespočet kvalitativních zkoušek zařízení. Pro mnohé je těžké pochopit, kolik je do vývoje podobných zařízení doopravdy investováno. Nikdy jsme neměli šanci říci, že jsme nejlepší. Raději necháme mluvit naše přístroje," říká zpráva na Facebooku."

Více jsme se zatím o novince nedozvěděli, objevila se pouze jedna nová promo fotka, znázorňující horní okraj zařízení. Budeme si tedy muset počkat na plnohodnotné odhalení.

Původní zpráva

S modelem Ascend P6 vsadí Huawei na styl a eleganci, po delším zkoumání se však stále nemůžeme zbavit myšlenky, že vypadá novinka jako iPhone 5, s několika rozlišujícími detaily. To rozhodně není na škodu, design je to pěkný, jen aby Apple opět neběžel před soud.

Dosud známé specifikace mluví o extrémně tenkém tělu s tloušťkou 6,2 mm, čtyřjádrovém procesoru s taktem 1,5 GHz, 2 GB operační paměti a uživatelském rozhraní Huawei Emotion UI 1.6. Oficiální představení se bude konat 18. června letošního roku, takže si počkejme.

Zdroje: engadget.com, twitter.com

Diskuze ke článku
Kneblis
Apple je v této době již ztracený se svými starými technologiemi a pokroky.
Pipa
Tak víc napodobit iPhone snad už nemohli
MrJose1608
Myslím si že dvoujádro by pro plynulý chod telefonju bohatě stačilo, nechápu proč dneska do všeho rvou čtyř jádra, a telefon vypadá opravdu hezky
René
To MrJose1608:Proč se do luxusních aut montují 6ti nebo 8mi válce o velkých objemech,když by tam stačil 4 válec?Myslím že si každý domyslí :)Takovou x6tku si z 1.4 tsi opravdu nedokážu představit :)...Pěkný den všem.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze